Beyaz sisteme geçmek istiyorum

Evet kasayı fansız olarak 2500e almıştım ikinci el o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım. Kasa hava akışı olarak en iyi kasalardan biri. Hem alttaki 2x 140 fan gömülü, yandaki 3x120 de 45 derece açıyla hava üflüyor bu dizayn çok kasada yok. Siyah kasaların camlarda nedense karartı oluyor beyaz kasa içeriyi daha iyi gösteriyor.
kasayı siyah yapsan daha mantıklı olur böyle beyazın hiçbir anlamı yok çirkin duruyor bana göre

kasayı siyah yapsan daha mantıklı olur böyle beyazın hiçbir anlamı yok çirkin duruyor bana göre
Valla uğraşamam sistemi sök tekrar siyah kasaya tak fanları vs kalsın böyle zaten masanın altında duruyor. Hava akışı iyi olsun benim içim o yeterli.

Bende yaklaşık 1,5 aydır beyaz sistem var. Yerde durdu 1 ay boyunca ayakları sararır gibi olmuş onun dışında sorun yok şimdi masada kullanıyorum. Tozlar fazla belli oluyor fanlarda onu da silince geçiyor
Sigara kullanıyor musunuz w

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hayır. Sadece babam kullanıyor o da benden 20-30m falan uzaktaki balkonda kapıları kapatıp içer.
Yine de etkisi olabilir hocam çünkü bizim evde hiç sigara içilmez ara sıra misafirler gelince barkodda içer onlar gidince o koku 1-2 saat yine evde bulunuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yine de etkisi olabilir hocam çünkü bizim evde hiç sigara içilmez ara sıra misafirler gelince barkodda içer onlar gidince o koku 1-2 saat yine evde bulunuyor
Benim ayaklardaki sarılık bence sigaradan değil yerde durmasından çünkü tam kapı ağzındaydı. Kapım da evin tam ortasındaki koridorda. Adana olduğundan camları da açıyoz.

Hocam çok hoşuma gitmeye başladı şuanki siyah anakartım ve siyah ekran kartımı kullanmaya devam edecem ama kasa sıvı soğutma fanları beyaz alacam sonrasında am6 soket çıkınca da beyaz anakart ve ekran kartı alırım diye düşünüyorum
Am6 2028 yılında duyurulacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri