- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum bilgisayar aldım iade etim 2 gun once para var elimde biyere yatırıcaktım buna yatırıyım bendeYavaşşşşşş ne yapıyon hocam
dostum bilgisayar aldım iade etim 2 gun once para var elimde biyere yatırıcaktım buna yatırıyım bendeYavaşşşşşş ne yapıyon hocam
dostum bende 30k var suan nakit 7 tane hesap actım aldımAldım 3000 okuttum
Bu arada ben beyaz aldım ama sistem siyah, eğer kötü durursa takas yapar mıyızsuan 4 farklı hesaptan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursa
3k diyosan buyuk para kazancam haAldım 3000 okuttum
Tc kimlik başına maks 5 tane alabiliyorsun.Ek olarak bu klavye 2k üstü zor gider.Alacak olan herkes aldı.Kaç hafta oldu bu konu açılalı.Bu klavyeyi alacak kişi klavyededen az çok anlayan kişidir.Öyle kişilerde gider temuden alırdostum bende 30k var suan nakit 7 tane hesap actım aldım
abimin ablamın falan herkesin kimligi ile aldım ve bu klavyeleri bi kac bekletirsem alırnırTc kimlik başına maks 5 tane alabiliyorsun.Ek olarak bu klavye 2k üstü zor gider.Alacak olan herkes aldı.Kaç hafta oldu bu konu açılalı.Bu klavyeyi alacak kişi klavyededen az çok anlayan kişidir.Öyle kişilerde gider temuden alır
al bakalim artik evde 30 tane klavyeyle ne yapacaksansuan 4 farklı hesaptan aldım
alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursa
Gecikmesi membran klavyeyle ayni asagi yukari yuksek yaniKlavye oyunlarda nasıl gecikme falan yapıyor mu ? Bir de hangi switch kullanılıyor klavyede? Gamepower blue switch klavyeden geçiş yapmayı düşünüyorum.
Anladım tryhard oyunculuk için uygun değil o zaman. Hangi switch kullanılıyor hala anlamadım direkt membrane mı?al bakalim artik evde 30 tane klavyeyle ne yapacaksan
Gecikmesi membran klavyeyle ayni asagi yukari yuksek yani
Hayir leabog reaper switch kullaniyor fakat 10ms gecikmesi var benim eski logitech membran klavyem bile 4msdiAnladım tryhard oyunculuk için uygun değil o zaman. Hangi switch kullanılıyor hala anlamadım direkt membrane mı?