Beyler aula f35 alınır mı?

suan 4 farklı hesaptan aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursa
Bu arada ben beyaz aldım ama sistem siyah, eğer kötü durursa takas yapar mıyız :)

dostum bende 30k var suan nakit 7 tane hesap actım aldım
Tc kimlik başına maks 5 tane alabiliyorsun.Ek olarak bu klavye 2k üstü zor gider.Alacak olan herkes aldı.Kaç hafta oldu bu konu açılalı.Bu klavyeyi alacak kişi klavyededen az çok anlayan kişidir.Öyle kişilerde gider temuden alır

Tc kimlik başına maks 5 tane alabiliyorsun.Ek olarak bu klavye 2k üstü zor gider.Alacak olan herkes aldı.Kaç hafta oldu bu konu açılalı.Bu klavyeyi alacak kişi klavyededen az çok anlayan kişidir.Öyle kişilerde gider temuden alır
abimin ablamın falan herkesin kimligi ile aldım ve bu klavyeleri bi kac bekletirsem alırnır

Klavye oyunlarda nasıl gecikme falan yapıyor mu ? Bir de hangi switch kullanılıyor klavyede? Gamepower blue switch klavyeden geçiş yapmayı düşünüyorum.

suan 4 farklı hesaptan aldım

alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursa
😆😆 al bakalim artik evde 30 tane klavyeyle ne yapacaksan

Klavye oyunlarda nasıl gecikme falan yapıyor mu ? Bir de hangi switch kullanılıyor klavyede? Gamepower blue switch klavyeden geçiş yapmayı düşünüyorum.
Gecikmesi membran klavyeyle ayni asagi yukari yuksek yani

😆😆 al bakalim artik evde 30 tane klavyeyle ne yapacaksan

Gecikmesi membran klavyeyle ayni asagi yukari yuksek yani
Anladım tryhard oyunculuk için uygun değil o zaman. Hangi switch kullanılıyor hala anlamadım direkt membrane mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,098
Üyeler
192,609
Son üye
Mehmet_1453
Geri