Vizyonsuzluğun ve cahilliğin vücut bulmuş halisin galibagit altın al at kenarra 6 ay tatilini yap gel.
Bedelli ücreti önceki sene içerisinde yatırılır. Ocak 2026'da gidebilmek için de Aralık 2026'da gidebilmek için de 2025 içerisinde paranı yatırıp ay seçmiş olman lazım.Beyler ben normalde 8 ocakta 6 aylık askerliğe gideceğim fakat bir yerden para gelecek onu bedelliye çevirirsem aynı tarihte mi giderim yoksa farklı tarihte mi giderim böyle bir durum yaşayan var mı ?
Şuan hali hazırda 8 ocakta gideceğim sadece statü değiştirip gidilmez mi acaba ?Bedelli ücreti önceki sene içerisinde yatırılır. Ocak 2026'da gidebilmek için de Aralık 2026'da gidebilmek için de 2025 içerisinde paranı yatırıp ay seçmiş olman lazım.
Hocam şimdi sana kesin olmuyordur deneme diyemem bir şubeyi ara, git dene şansını.Şuan hali hazırda 8 ocakta gideceğim sadece statü değiştirip gidilmez mi acaba ?
bu benim düşüncem zoruna gittiyse boruna gidebilir ^^Vizyonsuzluğun ve cahilliğin vücut bulmuş halisin galiba
Kavanoz Kafa askerligi cok güzel özetliyor kardo tavsiye ederimbu benim düşüncem zoruna gittiyse boruna gidebilir ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kamile bak askerliğini bile yapmamış olabilirsin askerliğin bir erkeğe neler kattığından gram haberi olmayan popüler kültür kölesi pardon bebesi.
Git 6 ay Tatil yap diyorsun sonrada askerliğin bir erkeğe neler kattığından haberin yok diyorsun. Kendini kandırmaya devam et eğer o kadar bir şey kattığını düşünüyorsan gönüllü olarak eşini, ablanı veya kız kardeşini ikna edip onlarında bu katkılardan yararlanabilmesini sağlayabilirsin. Ülkedeki suçların %90 ini senin gibi 12-18 ay askerlik yapmış olanlar işliyor neyin katkısından bahsediyorsun? Adamlık askerlikle olmuyor Zeki gelişmiş abim benimbu benim düşüncem zoruna gittiyse boruna gidebilir ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kamile bak askerliğini bile yapmamış olabilirsin askerliğin bir erkeğe neler kattığından gram haberi olmayan popüler kültür kölesi pardon bebesi.