Jaws 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 572 Dahası Reaksiyon skoru 225 İsim Emre Şimşek Instagram emresmskk Steam Jexansx 23 Nisan 2020 #1 Beyler hangi ülkede var böyle bişey ya tüylerim diken diken oldu.
-Cenker 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,152 Dahası Reaksiyon skoru 1,323 İsim Cenker Çaylan 23 Nisan 2020 #2 Jaws yazmış: Beyler hangi ülkede var böyle bişey ya tüylerim diken diken oldu. Devamı için tıklayın... Ben Ezelden Beridir Hür Yaşarım Hür Yaşadım boşuna dememiş Mehmet Akif Ersoy Kardeşim her konuda çabuk kenetlenip her zorluğun altından çabukça toparlanabilen bir ülkeyiz. Birde şu virüsü atlatsak keşke ama o da olacak inşallah
Jaws yazmış: Beyler hangi ülkede var böyle bişey ya tüylerim diken diken oldu. Devamı için tıklayın... Ben Ezelden Beridir Hür Yaşarım Hür Yaşadım boşuna dememiş Mehmet Akif Ersoy Kardeşim her konuda çabuk kenetlenip her zorluğun altından çabukça toparlanabilen bir ülkeyiz. Birde şu virüsü atlatsak keşke ama o da olacak inşallah
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,446 En İyi Cevap 2 23 Nisan 2020 #3 Sağlık konusunda iyiyiz , destek konusundada işimize gelince diyebiliriz.