Neler Yeni

Beyler idarelik alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Okan Sakarya
Duyduğun ses mikrofona sekiyor mu?
Sesi çok açarsam sekiyor ama onun ayarını yaptığında bir sekme falan yok dış sesleride mikrofon nerdeyse hiç almıyor çok yakından gelmesi lazım dış sesi alması için mikrofonu açıp kapayabileceğin tuşu da var zaten 7.1 su özelliği de var kumanda üstünden aktifleştirebiliyorsun rgb modları da mevcut 4-5 tane onlarıda kumanda üstünden değiştiriyosun ses kaliteside baya iyi zaten incelemeside donanım arşivinde var istersen onuda izleyebilirsin daha deylı bilgi almak istersen

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Sesi çok açarsam sekiyor ama onun ayarını yaptığında bir sekme falan yok dış sesleride mikrofon nerdeyse hiç almıyor çok yakından gelmesi lazım dış sesi alması için mikrofonu açıp kapayabileceğin tuşu da var zaten 7.1 su özelliği de var kumanda üstünden aktifleştirebiliyorsun RGB modları da mevcut 4-5 tane onlarıda kumanda üstünden değiştiriyosun ses kaliteside baya iyi zaten incelemeside donanım arşivinde var istersen onuda izleyebilirsin daha deylı bilgi almak istersen
Tamamdır çok teşekkürler.

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
  • Muhteşem

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
ben 1.5 yildir kullaniyorum mukemmel 93 TL ye almistim direk ses auxunu tele takiyorsun ve keyfine bakiyorsun...
Sevindim buna 1.5 yıl gideceğini sanmıyorum. Mikrofonu nasıl?

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
Sevindim buna 1.5 yıl gideceğini sanmıyorum. Mikrofonu nasıl?
yalan söylemem fırlattigimda olsu hala kullaniyorum mikrofonuda mukemmel youtubeda videosu olabilir alinca pişman olmazsın..

• Beğen
Top Bottom