Anker Soundcore R50i alınır mı

3 gün önce kardeşime ve kendime aldım. Geri vercem kendikimi. Ses kalitesi cok iyi ama dip ses olayı sinir bozucu. Kardesimde de var ayni sorun ama o önceden qcy t13 kullandığı için bana normal geldi dedi.

anker r50i alacaktım sonra qyc ht05i duydum onu kurcaladım daha sonrada yine qycnin karşılaştırma videolarından qyc t13 anc modelini görüp t13 ancyi aldım aşırı memnunum

3 gün önce kardeşime ve kendime aldım. Geri vercem kendikimi. Ses kalitesi cok iyi ama dip ses olayı sinir bozucu. Kardesimde de var ayni sorun ama o önceden qcy t13 kullandığı için bana normal geldi dedi.
Hocam r50i almayı düşünüyorum ama kafama takılan şöyle bir soru var cevaplarsan sevinirim.

bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim bazı yerlerde Bluetooth kulaklıklarda mikrofon ile kulaklığın aynı anda kullanılamadığı yazıyordu. Örneğin oyundayken discordda seslide konuşabilir miyim?

Hocam r50i almayı düşünüyorum ama kafama takılan şöyle bir soru var cevaplarsan sevinirim.

bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim bazı yerlerde Bluetooth kulaklıklarda mikrofon ile kulaklığın aynı anda kullanılamadığı yazıyordu. Örneğin oyundayken discordda seslide konuşabilir miyim
bende var denemedim bluetooth doungle gelince deneyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,046
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri