Aerox 3 wireless ve redragon k552Klavye mouse önerirseniz sevinirim bütce 1000 2000 TL
bende essential modeli var razer ın aynı kasa zaten aynen aşırı ergonomikKlavye araştırması yapmadım ama baya bir süre mouse araştırması yaptım optik sensör olarak piyasanın en iyisini kullanıyor(Razer focus+) gecikme olarak 7ms(en düşük 4ms var günümüzde) ergonomisini zaten bı kaç yorum okursan anlarsın ne kadar iyi olduğunu çok net bir F/P ürünRazer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Direkt itopyada blackvidov V3 ve ve deathedder V2 al direktKlavye mouse önerirseniz sevinirim bütce 1000 2000 TL
Steelseries Apex 3Klavye mouse önerirseniz sevinirim bütce 1000 2000 TL
v2 minide de aynı sensör mü var?Klavye araştırması yapmadım ama baya bir süre mouse araştırması yaptım optik sensör olarak piyasanın en iyisini kullanıyor(Razer focus+) gecikme olarak 7ms(en düşük 4ms var günümüzde) ergonomisini zaten bı kaç yorum okursan anlarsın ne kadar iyi olduğunu çok net bir F/P ürünRazer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Maalesef ki hayır pixart 3359 sensör varv2 minide de aynı sensör mü var?
hocam v2 mini kullanıyorum ( zamanında 200 liraya almistimMaalesef ki hayır pixart 3359 sensör var
Eğer v2 mini almayı düşünüyorsan üstüne bı 40 lira daha ekle viper mini al gecikme olarak düz v2(mini olmayan)den bile daha iyi
hocam v2 mini kullanıyorum ( zamanında 200 liraya almistim
pixart 3359 hangi seviyede bir sensör