Beyler yardım lazım ders

Reaksiyon skoru
32
kimya gazları anlıyorum ama soruyu çözemiyorum ve matematik analitik geometriyi bir türlü anlayamıoyrum beyler yardım lazım siz nasıl yaptınız bu konuları benım kafam bir türlü almıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
noktanın ve doğrunun analitiği 11.sınıf olanından bahsediyorum

Analitik bende tam bilmiyorum da gazlar zor değil pv=nrt yi bil tüm sorular yani %99 yapılıyor. Tabii 10 test falan çözmen lazım eğer çözemiyorsan Görkem şahin den falan soru çözüm videoları izle

Analitik bende tam bilmiyorum da gazlar zor değil pv=nrt yi bil tüm sorular yani %99 yapılıyor. Tabii 10 test falan çözmen lazım eğer çözemiyorsan Görkem şahin den falan soru çözüm videoları
Yakında rüyama girecek o izledim full video izlerken okay ama teste geçiyom mol kullanmıyoruz bazı sorukklarda bilgisi veriliyo ama onlar falan kafamı yiyor türkçesi falan da hep çeldiriyor

Yakında rüyama girecek o izledim full video izlerken okay ama teste geçiyom mol kullanmıyoruz bazı sorukklarda bilgisi veriliyo ama onlar falan kafamı yiyor türkçesi falan da hep çeldiriyor
O bilgilere çok odaklanmamak gerek formülü bütün gaz sorularının yanına yazıp ondan gitmek gerek. Zaten bende soruları pv=nrt yazıp her şeyi deniyorum çok mantığa dayalı yapmıyorum ilk denemede absürt bir şey çıkıyorsa 2. Veya 3. de cevap çıkıyordu çok soru çözdükçe bütün kalıplar ezberleniyor

kimya gazları anlıyorum ama soruyu çözemiyorum ve matematik analitik geometriyi bir türlü anlayamıoyrum beyler yardım lazım siz nasıl yaptınız bu konuları benım kafam bir türlü almıyor
kimya için en kolay sorulardan çok fazla çöz
gazlar ve çözeltileri öğrenince gerisi hep onun devamı ilk öğrendiğinde biraz zorlanıp sonra açılıyorsun

Analitik için soru çözüm videoları izleyip kokay sorulardan çözmeye başla

Geri