RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,866
Normal oldugunu soyluyorum hala
Hocam Bu Sicakliklar Hic Normal Degil en kotu kart bile 1 yilda Asla bu hale gelmez internetten 2-3 videoya abktim ayni modelin ve gayet normal isis degerleri tabi bi asus vs. dgeil ama oyunlarda 70 dereceyi bile pek gormuyor hikayeli oyunlarda vs. 68 derecede falan geziyor uzun kullanimlarda bile 85 Dereceyi asla ama asla gecmemesi gerek normal sartlarda (kasa hava akisiniz iyi mi onuda kontrol edin yani cpu'da Iyi kaliteli bir sivi soggutma kullanmiyorsaniz dereceler cok dusuk bu yuzden iyi gibi duruyor)
Tavsiyem bi PC'nize bakin iyice gorev yoneticisine falan en cok nele kullaniyor arka planda falan arastirin Chatgpt sorun o sizi yonlendirecektir arkaplanda bir sey ya cok kullaniyor yada yanlis bir ayar vs. yaptiniz PC'de
Bunlar degilse sorun kesinlikle servisi arayin ve sikayetci olun ama kedi gibi degil sert ve bu konularda bilgili biri gibi kartla ilgili sorun vardir size ne derseler kabul etmeyin yani yok siz yapmissiniz yok bakim icin ucret vs. sahsen bana kalsa ya yenisini ya muadilini yada cozmelerini isterdim ama cozdukten sonra'da test ederdim gecici cozummu yoksa gercekten cozmusler mi diye vs.
Imkaniniz varsa Farkli bir PC'ye takip test edip SS Atarmisiniz
Görev yöneticisinde CPU sekmesine bak işlemler bölümünde kaç işlem var. Boşta işlemci kaç çalışıyor bir kontrol et.
@Che_Normal gibi video çeken adamlar bile %75-85 arası gidip geliyor sıradan kullanıcıda arkada discord var vanguard var cart curt var
Hayırlı olsun uzun ömürlü olsun@Che_
Arkadaşlar en son sistemi gönderdim, ekran kartı problemli çıktı, değişim sağlandı, şuanda palit 4070 super jetstream kullanıyorum, yeni yeni test ediyorum değerler gayet iç açıcı, eskiye göre kat be kat iyi, zaten değişim çıkınca problemli olduğu da ortaya çıkmış oldu ^^ Herkese teşekkürler.
konuyu açtığım model inno3d evet ama kart sıkıntılıymış değişim sağlandı.bu kart hangi marka. çok ısınmış. inno3d mi.
teşekkür ederim dostum.Hayırlı olsun uzun ömürlü olsun
Zaten Ekran Kartiniz'da Sorun Oldugunu ve kesinlikle servise Gondermenizi Soylemistim ama Konuda bagzi arkadaslar inatla Degerlerin Normal oldugunu Savunmaya devam etmisti simdi dedigime geldiler XD@Che_
Arkadaşlar en son sistemi gönderdim, ekran kartı problemli çıktı, değişim sağlandı, şuanda palit 4070 super jetstream kullanıyorum, yeni yeni test ediyorum değerler gayet iç açıcı, eskiye göre kat be kat iyi, zaten değişim çıkınca problemli olduğu da ortaya çıkmış oldu ^^ Herkese teşekkürler.
Sağol hocam teşekkür ederim, olabilir öyle şeyler ^^Zaten Ekran Kartiniz'da Sorun Oldugunu ve kesinlikle servise Gondermenizi Soylemistim ama Konuda bagzi arkadaslar inatla Degerlerin Normal oldugunu Savunmaya devam etmisti simdi dedigime geldiler XD
Gercekten Saka Gibi Bir milletiz Bi sey bilmeden bildigii 2-3 seyle veya 1-2 video ya bakip cevap yapiyorlar ama asil sorun yanlis olsa bile Savunuyorlar DFHDSFGHSFGJ
Neyse Hayirli Olsun Hocam
Ben hala aynı şeyi savunuyorum bu arada. Vahiy gücün varsa forumda daha fazla aktif olup ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edersen mutlu oluruz.Zaten Ekran Kartiniz'da Sorun Oldugunu ve kesinlikle servise Gondermenizi Soylemistim ama Konuda bagzi arkadaslar inatla Degerlerin Normal oldugunu Savunmaya devam etmisti simdi dedigime geldiler XD
Gercekten Saka Gibi Bir milletiz Bi sey bilmeden bildigii 2-3 seyle veya 1-2 video ya bakip cevap yapiyorlar ama asil sorun yanlis olsa bile Savunuyorlar DFHDSFGHSFGJ
Neyse Hayirli Olsun Hocam
Müşteri memnuniyeti için değildi hocam, gerekli incelemeler, testler yapılmış.Ben hala aynı şeyi savunuyorum bu arada. Vahiy gücün varsa forumda daha fazla aktif olup ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edersen mutlu oluruz.
Kartın sıcak çalışması dışında bariz bir sorun görünmüyordu ve yine baktım hala görünmüyor.
Kart da muhtemelen müşteri memnuniyeti yüzünden falan değişmiştir
Şuan ki değerlerin nasıl peki? Konuyu açarken attıgın gibi bir paylaşım yaparsan farkı görmek isterim merak konusu cünküMüşteri memnuniyeti için değildi hocam, gerekli incelemeler, testler yapılmış.
Eskisine kıyasla çok iyi. Çoğu değerim düzeldi şuan için. Daha da fırsat buldukça oyunlarda kontrol ediyorum.Şuan ki değerlerin nasıl peki?
Eski testler kaç gösteriyordu furmark değerlerin mevcut mu?Eskisine kıyasla çok iyi. Çoğu değerim düzeldi şuan için. Daha da fırsat buldukça oyunlarda kontrol ediyorum.
Konuda eklemiştim bir kaç yerde fotoğrafı olacak, hotspot değerlerim 110+lara çıkıyordu, ekran kartı sıcaklığı 90lara dayanıyordu.Eski testler kaç gösteriyordu furmark değerlerin mevcut mu?