BF1 8gb ram yetermi?

Ozan022

80+
Reaksiyon skoru
20
Sistem:i5 10200h işlemci
Gtx 1650 ekran kartı
8gb ddr4 2933mhz ram
Hikayeyi yüksekte oynarım tahminim online girersemde low ayarlara alabilirim çok problem olurmu acaba?

8gb ram hiç bir günümüz oyununda yeterli değil ama minimum önerileni karşılar yüksek ayarda hikayede de sıkıntılar yaşayabileceğinizi tahmin ediyorum

yeterli ben 8 gb ram ile low ayarlarda 110-120 fps alıyorum ultrada 80 fps bazen 60 a düşebiliyor

8gb ram hiç bir günümüz oyununda yeterli değil ama minimum önerileni karşılar yüksek ayarda hikayede de sıkıntılar yaşayabileceğinizi tahmin ediyorum
BF1 günümüz oyunu değil 2016 oyunu ve şuan 8gb ramle gayet iyi değerlerde rdr2 oynuyorum nasıl olduğunu ne sen sor ne ben söyleyeyim. :)
Post automatically merged:

yeterli ben 8 gb ram ile low ayarlarda 110-120 fps alıyorum ultrada 80 fps bazen 60 a düşebiliyor
Ekran kartınız nedir acaba?

BF1 günümüz oyunu değil 2016 oyunu ve şuan 8gb ramle gayet iyi değerlerde rdr2 oynuyorum nasıl olduğunu ne sen sor ne ben söyleyeyim. :)

Ekran kartınız nedir acaba?
bruhhh
abi iyi iyi hiç bozma devamkeee

5500 xt 4 gb işlemci 1600 af zaten tek oynadığım oyun bf1 ara sıra zaman geçirmek için oynuyorum
Güzelmiş bende 60fps yi yakalarım umarım ultrada. :)

bruhhh
abi iyi iyi hiç bozma devamkeee
Driver booster steam var ram temizleme modunu bi açıyom 1.5gb ram boşaltıyor tertemiz öneririm kullanmanızı. Ben zaten aslında BF5 online girmek istiyordumda 8gb ramle oynamaya çalışmak ahmaklık olur

Yeterli olucaktır. Amd 2200g ile bf5 oynadım (2gb vram e gidiyordu 6 gb ile oynadım)

Sistem:i5 10200h işlemci
Gtx 1650 ekran kartı
8gb ddr4 2933mhz ram
Hikayeyi yüksekte oynarım tahminim online girersemde low ayarlara alabilirim çok problem olurmu acaba?
Yeterli ama Yeterli dğeil.
Şimdi Campain oynarsan rahat oynarsın ama gidip 32 / 64 sunuculara gir nasıl drop oluyor gör.

32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya?

Şimdi Campain oynarsan rahat oynarsın ama gidip 32 / 64 sunuculara gir nasıl drop oluyor gör.

32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya?
ben 8 gb ram yeterli demedim sadece idare ediyor dedim yanlış anlama

ben 8 gb ram yeterli demedim sadece idare ediyor dedim yanlış anlama

32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya

1080p low ayarlarda haritaya göre 30-50fps değerleri. (OC lu)

Hatta 2 tane ayarı high da kullanmak istersem 900p ye alıyordum dhaa iyi oluyordu oyun deneyimi.
İyimiş

Geri