BF1 günümüz oyunu değil 2016 oyunu ve şuan 8gb ramle gayet iyi değerlerde rdr2 oynuyorum nasıl olduğunu ne sen sor ne ben söyleyeyim.8gb ram hiç bir günümüz oyununda yeterli değil ama minimum önerileni karşılar yüksek ayarda hikayede de sıkıntılar yaşayabileceğinizi tahmin ediyorum
Ekran kartınız nedir acaba?yeterli ben 8 gb ram ile low ayarlarda 110-120 fps alıyorum ultrada 80 fps bazen 60 a düşebiliyor
5500 xt 4 gb işlemci 1600 af zaten tek oynadığım oyun bf1 ara sıra zaman geçirmek için oynuyorumEkran kartınız nedir acaba?
bruhhhBF1 günümüz oyunu değil 2016 oyunu ve şuan 8gb ramle gayet iyi değerlerde rdr2 oynuyorum nasıl olduğunu ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Post automatically merged:
Ekran kartınız nedir acaba?
Güzelmiş bende 60fps yi yakalarım umarım ultrada.5500 xt 4 gb işlemci 1600 af zaten tek oynadığım oyun bf1 ara sıra zaman geçirmek için oynuyorum
Driver booster steam var ram temizleme modunu bi açıyom 1.5gb ram boşaltıyor tertemiz öneririm kullanmanızı. Ben zaten aslında BF5 online girmek istiyordumda 8gb ramle oynamaya çalışmak ahmaklık olurbruhhh
abi iyi iyi hiç bozma devamkeee
Yeterli ama Yeterli dğeil.Sistem:i5 10200h işlemci
Gtx 1650 ekran kartı
8gb ddr4 2933mhz ram
Hikayeyi yüksekte oynarım tahminim online girersemde low ayarlara alabilirim çok problem olurmu acaba?
32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya?yeterli ben 8 gb ram ile low ayarlarda 110-120 fps alıyorum ultrada 80 fps bazen 60 a düşebiliyor
Yok artık kaç pixeldeYeterli olucaktır. Amd 2200g ile bf5 oynadım (2gb vram e gidiyordu 6 gb ile oynadım)
ben 8 gb ram yeterli demedim sadece idare ediyor dedim yanlış anlamaYeterli ama Yeterli dğeil.
Şimdi Campain oynarsan rahat oynarsın ama gidip 32 / 64 sunuculara gir nasıl drop oluyor gör.
32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya?
1080p low ayarlarda haritaya göre 30-50fps değerleri. (OC lu)Yok artık kaç pixelde
Hatta 2 tane ayarı high da kullanmak istersem 900p ye alıyordum dhaa iyi oluyordu oyun deneyimi.1080p low ayarlarda haritaya göre 30-50fps değerleri. (OC lu)
ben 8 gb ram yeterli demedim sadece idare ediyor dedim yanlış anlama
Yeterli ama Yeterli dğeil.
Şimdi Campain oynarsan rahat oynarsın ama gidip 32 / 64 sunuculara gir nasıl drop oluyor gör.
32 ve 64 sunucularda oynayarak mı vardınız bu yargıya
İyimiş1080p low ayarlarda haritaya göre 30-50fps değerleri. (OC lu)
Hatta 2 tane ayarı high da kullanmak istersem 900p ye alıyordum dhaa iyi oluyordu oyun deneyimi.