Bf6 alınır mı?? Optimizasyon?

Optimizasyonu iyi oyunun, 2K bilmem de 1080p de oynarsın, 2K da dlls, fg falan açarsan da oynarsın gibi.
Nasıl iyi ya R5 7600 işlemcim RX 9070 ekran kartıyla 2K da işlemci darboğazı yiyorum. Oyun işlemciyi hüp diye geçiyor. İnternette bunu çözmek için bir kaç işlem var onu deneyeceğim.

Nasıl iyi ya R5 7600 işlemcim RX 9070 ekran kartıyla 2K da işlemci darboğazı yiyorum. Oyun işlemciyi hüp diye geçiyor. İnternette bunu çözmek için bir kaç işlem var onu deneyeceğim.
İşlemciyi çekmesi optimizasyonu kötü olduğu anlamına gelmiyor, parçalanma efektleri fazla, online bağlantı var bunlar işlemciyi yoğun kullanır. Yabancı forumlarda dahil optimizasyon konusunda herkes memnun.

1080p max 120 falan dlss açarsam 150-160 görürsün. Mapten mape de çok değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben hepsini denedim 4xte bile rahatça oynatıyor gecikme hissetmedim hiç. 400 alıyordum öyle
Oha bu oyunda 400 cidden delilik. Yapay zeka işte birde sende saf kas gücüde var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
BF6 optimizasyonu o kadar iyi ki düşük ayarlarda GTX1060 ile oynayan arkadaşım var.

70 görmedim 2sini de

kullanım değerleri yüksek ama sıcaklıklar normal
hocam bence fg kapa sen farketmesen bile inanılmaz input lag giriyor. 1 hafta açık oynadıktan sonra bir kapatayım dedim. Çok farketti oyun hızlandı sanki bi anda akıcılık arttı. fpsim ise 60 fps falan farkediyodu zaten bence komple kapatıp sadece dlss kullan

Bu oyunda frame gen genel olarak önerilmiyor, saf kas gücünde oynamak daha mantıklı
Oha bu oyunda 400 cidden delilik. Yapay zeka işte birde sende saf kas gücüde var.

Alınır ama iyi işlemci şart 7800x3d 5070ti 2k Max dlss kalite mfg 2x %80 cpu kullanımı görüyorum.
7800x3d rx6800 ikilisi 2k ultra orta arası grafikler fsr balancedde işlemci 90nın altına inmiyor bende

• Beğen
hocam bence fg kapa sen farketmesen bile inanılmaz input lag giriyor. 1 hafta açık oynadıktan sonra bir kapatayım dedim. Çok farketti oyun hızlandı sanki bi anda akıcılık arttı. fpsim ise 60 fps falan farkediyodu zaten bence komple kapatıp sadece dlss kullan
bende sorun olmuyor çok şükür
karışık şekilde 2k max dlss kalite mfg kapalı 2x 3x 4x var fotolarda. @Perfectshot06 hocam istemişti fotolar arasında da oynadım input lag yoktu. 4x'te bile rahatça oynuyordum. Motioun blur,chromatic aberration gibi şeyler kapalı
1761237328272.webp

1761237336324.webp

1761237343393.webp

1761237349418.webp

Bu oyunda frame gen genel olarak önerilmiyor, saf kas gücünde oynamak daha mantıklı

7800x3d rx6800 ikilisi 2k ultra orta arası grafikler fsr balancedde işlemci 90nın altına inmiyor bende
kullanım değeri için yazdıysan normal bence

karışık şekilde 2k max dlss kalite mfg kapalı 2x 3x 4x var fotolarda. @Perfectshot06 hocam istemişti fotolar arasında da oynadım input lag yoktu. 4x'te bile rahatça oynuyordum. Motioun blur,chromatic aberration gibi şeyler kapalı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

hocam genel olarak ytde çoğu kanalda kapatmayı öneriyor. Bende baktım ms e normal gözüküyo ama kapatınca çok farketti akıcılık. Bence bu tür fps oyunlarında bu teknolojileri kullanmamak gerek, gecikme çok önemli çünkü tabi yine tercih meselesi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

evet kullanım değeri, şuan herkesde aynı durum var yüksek işlemci kullanımı 2042de bu kadar değildi, bazen tavan yapıyor benimki

• Beğen
hocam genel olarak ytde çoğu kanalda kapatmayı öneriyor. Bende baktım ms e normal gözüküyo ama kapatınca çok farketti akıcılık. Bence bu tür fps oyunlarında bu teknolojileri kullanmamak gerek, gecikme çok önemli çünkü tabi yine tercih meselesi.

evet kullanım değeri, şuan herkesde aynı durum var yüksek işlemci kullanımı 2042de bu kadar değildi, bazen tavan yapıyor benimki
mfg kapalı sadece dlss açıkken 200 falan görüyom max. 2x çekince monitör 240hz olduğundan çok daha akıcı geliyor

oyun muazzam keyifle oynuyorum denemek istersen 1 aylık ea play al 10 saat deneme sürümü veriyor olması lazım bi bakarsın hoşuna giderse alırsın

i5 11600, RTX 3070 ve 16 GB RAM ile 2K çözünürlük low ayarda dlss quality her türlü haritada takılma donma drop olmadan 100 civarı fps alıyorum.

Bence optimizasyonu çok iyi oyunun

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bende oyunda MSI afterburner çalışmıyor neden anlamadım

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri