Bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
beyler az önce oyun oynarken bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi nefes alırken sıkıntı yoktu ama halısahadan gelmiştim ve 3-4 aydır halısaha yapmıyordum üstüne 1L kola içiyodum oynarken sizce neden olmuş olabilir

beyler az önce oyun oynarken bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi nefes alırken sıkıntı yoktu ama halısahadan gelmiştim ve 3-4 aydır halısaha yapmıyordum üstüne 1L kola içiyodum oynarken sizce neden olmuş olabilir
ayni sorunu maalesef bende yasiyorum seninki tek seferlik olabilir veya olmayabilir en iyisi doktora gozukmen

Sırtında akciğer bölgesinde batma hissi yaşıyor musun? Nefes alırken de öksürük geliyor mu habire

Anladım hocam biraz dinlen ağrı devam ederse doktora görün, bundan yaklaşık 5 yıl önce pnömotaraks yaşadım ondan böyle sorular sordum. Dikkat et kolayı felan bırak belki saçma diceksin ama inan bana çok daha iyi oluyorsun.

Anladım hocam biraz dinlen ağrı devam ederse doktora görün, bundan yaklaşık 5 yıl önce pnömotaraks yaşadım ondan böyle sorular sordum. Dikkat et kolayı felan bırak belki saçma diceksin ama inan bana çok daha iyi oluyorsun.
Aynen ya azaltmam lazım günde 3L içiyorum belki gaz sıkışması olmuş olabilir mi sence?

Sigara kullanmıyorum ama kullanmıs kadar oluyorum şu kola yüzünden aynı sigara gibi bağımlılık yapıyo
Ben bikere tekte 2l ictim 2 gün kendime gelemedim sen nasıl okadar iciyon bol bol su iç arada soda iç azaltmaya çalış

Ekler

• IMG_20250827_120724.webp
    IMG_20250827_120724.webp
    125.1 KB · Hit: 22
Ben bikere tekte 2l ictim 2 gün kendime gelemedim sen nasıl okadar iciyon bol bol su iç arada soda iç azaltmaya çalış
Ahahahahah reis yani bende azaltmaya çalışıyorum önceden 5L gördüğüm oluyodu şuan 17 yaşındaydım da cocukken daha fazla içiyodum

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Geri