Sallanıyor diye duymuştum ve bir parça eksik çıkmıştı eski bir videodan görmüştümArkadaslar Cuma gunu Bim e Masa Geliyor bu masayi Daha Once alip Kullanan Varmi acaba? Sizce Alınır mı? ? 600 TL
bunlar aşırı kötü 1 hafta sonra aşırı sallanıyorBu masa ondan daha ferah ve uzun süre kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
Kanka bunu al ona bin basarBu masa ondan daha ferah ve uzun süre kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
Arkadaslar Cuma gunu Bim e Masa Geliyor bu masayi Daha Once alip Kullanan Varmi acaba? Sizce Alınır mı? ? 600 TL
burdaki masa bende var alacak arkadaşlara tavsiye ederim gayet yeterli bir boyutu var benim için montajı yormamıştıBu masa ondan daha ferah ve uzun süre kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
Arkadaslar Cuma gunu Bim e Masa Geliyor bu masayi Daha Once alip Kullanan Varmi acaba? Sizce Alınır mı? ? 600 TL
Hocam sallanma vs var mı, kasayı üstüne koysam kaldırır mıburdaki masa bende var alacak arkadaşlara tavsiye ederim gayet yeterli bir boyutu var benim için montajı yormamıştı
Ceremicali nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sallanma söz konusu değil kullandın mı aşırı kötü yazmışsınbunlar aşırı kötü 1 hafta sonra aşırı sallanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak bende bu vardı çok memnunum ama 300 e almıştım 6 ay önce bimden![]()
Proware Oyuncu Masası 7402 Gamer Oyuncu Masası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proware Oyuncu Masası 7402 Gamer Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com