Çok izledim yaHeh iste vay be dedirtti
Oda vardı tabi kaç yaşındasın bu aradaMarsupilami
16Oda vardı tabi kaç yaşındasın bu arada
Bu arada Ben psu nun sigortasını patlattım ya malım biraz tamir eden de yok ne yapmalıyımOda vardı tabi kaç yaşındasın bu arada
Harika kanatlarOda vardı tabi kaç yaşındasın bu arada
Oyunlarda çok zorladigin için patlamis olabileceğini düşünüyorum adam akıllı bı bilgisayarciya gidersen bakarlar16
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Ben psu nun sigortasını patlattım ya malım biraz tamir eden de yok ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harika kanatlar
Yok ya oyle degil ben bilgisayarlardan anlarim biraz macun yenilirken arkasından ayarı 230v den 115v ye çektim Pover ı taktığım gibi bişey patladı aha bismillah dedim açılmıyo baktım sorun psu daOyunlarda çok zorladigin için patlamis olabileceğini düşünüyorum adam akıllı bı bilgisayarciya gidersen bakarlar
Bilgisayarcılara sordum ama yapan yok bide 500 lira civarı bişi ariyorumOyunlarda çok zorladigin için patlamis olabileceğini düşünüyorum adam akıllı bı bilgisayarciya gidersen bakarlar
Tabi doğru yüksek akım vermiş olsun dolayisiyla o da sistemi korumaya almış olmalısorun sadece cam sigortanin patlamış olmasiysa aynı değerde bir başka sigorta takılarak cozulebilir elektrikcilerde var ama poweri bizim tr elektriğini uygun ayarda tutYok ya oyle degil ben bilgisayarlardan anlarim biraz macun yenilirken arkasından ayarı 230v den 115v ye çektim Pover ı taktığım gibi bişey patladı aha bismillah dedim açılmıyo baktım sorun psu da
Dediğin gibi sadece sigorta yanmissa 5 lira ya düzelir ama başka bir kısmı yandiysa cöp onu şuan bende bilemiyorum ucuza al 0 bir power tehlikeden uzak tertemizAdam benden gene ayni fiyatı alacaksan sifirini alirim 15 yillik pc
İçini açtım baktım çok sıkışık ya köprüdiyot kısa devre yaptı heraldeDediğin gibi sadece sigorta yanmissa 5 lira ya düzelir ama başka bir kısmı yandiysa cöp onu şuan bende bilemiyorum ucuza al 0 bir power tehlikeden uzak tertemiz