Neler Yeni

Bıktım usandım artık!

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ders çalış.

.RBO.

80+ Silver
Ben 14 senelik pc nin suyunu çıkararak cs oynayabiliyorum işlemci aşırı düşük ekran kartıda 256mb afterburner sağolsun 😎

.RBO.

80+ Silver
Şunu söyleyim 12 yaşında bende bu şekildeydim 1 seneye ilgi alanın değişir merak etme ben şu anda sadece spor (vucut geliştirme) hakkında düsünüyorum

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Derslerim çok iyi. Takdiri her zaman alıyorum. Teşekkür almışlığım yok. (Övünmüyorum.)
Babana çok çalıştığını, gayret ettiğini ve başarılı olduğunu anlat. Belki yaşın küçük diye almıyorlardır. Lisede alırlar diye düşünüyorum.

The Batman

80+ Silver
12 13 14 15 yaşında insanların artık bıktım sıkıldım dediği bir dönemde biz napalım bilemiyorum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Konu ile alakasız ama sen 2010 da mi doğdun 😶
Nasıl lan bi dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef onlar böyle şeylerden çok anlamıyor.
al kullan de bilgisayarı interneti aç haberlere bakmaya çalış de belki donmasından dolayı delirir bilgisayarı kırar
Mesaj otomatik birleştirildi:

5300 Bütçen var anlıyorum ki ekonomik durumun yok şımarıkca dizüstü bilgisayar istemeyi bırak o paraya bir 1050Tİ'lı monitörlü sistem al ya da ne biliyim RX460'lı falan tamam mı dostum laptop laptop 12 yaşındasın iş seyahatine mi çıkıyorsun anlıyorum ki amacın oyun oynamak o halde masaüstü almalısın laptop dediğin zaman aynı donanıma rağmen fiyatta 3000-4000 TL fark olur çünkü sisteminde 12 yaşında birisine göre gayet iyi şükretmelisin senin yaşında intel pentinium 4 bir sistemim vardı ve ben çok sevdiğim Stalker Call Of Pripyat oyununu dona dona 10-15 fps ile oynayarak bitirmiştim.
katılıyorum 12 fps de lolde gold eloya çıkmıştım küçükken bazen 01 fps olduğunda oyun donuyordu tf'lerde dedem bana süpriz yapmak için laptop almış onda da pentium işlemcili bilgisayar vermişler benim arkadaşım benden daha ucuza i7 işlemcili laptop alıp gta 5 oynarken ben google'a giremiyordum hala da duruyor laptop dedemi kazıkladıkları için bozuntuya vermeyip çok iyi olduğunu söyleyip çok teşekkür etmiştim dedeme bi de laptop almak için biriktirdiğim paranın hepsini dedeme vermiştim ve yıllarca delirerek o laptopla oyun oynadım en sonunda gidip kendime masaüstü topladım

Top Bottom