Bilek desteği şart mı?

Dostum bence çok gerekli değil, hatta ben bilek desteğinden nefret ediyorum. Takınca yazış hızım çok düşüyor, rahat edemiyorum. Herkes için böyle değil bu gerçi ama bende böyle.

Bilek destekleri destek olmak yerine köstek oluyorlar bileğim daha çok terliyor. Mouse Pad'e dayamayı tercih ediyorum.

Bence büyük konfor. Daha önce hayatımda hiç bilek desteği kullanmamıştım ve kullanmadan önce gereksiz görüyordum.
Ancak GamePower Ogre RGB'ye sahip olup bilek desteğini kullandığımda gerçekten hayran kaldım.

Kesinlikle şart değil. Hatta ucuz klavyeyse hiç olmasın daha iyi denebilir. Deri bilek desteği gibi bir şey olmadığı sürece hiç rahat edemiyorsun yazarken. Bende calypso var bilek desteği rahat durmuyor elim kayıyor klavye kayıyor falan, uzun mousepad al yeter o sana.

Bence büyük konfor. Daha önce hayatımda hiç bilek desteği kullanmamıştım ve kullanmadan önce gereksiz görüyordum.
Ancak GamePower Ogre RGB'ye sahip olup bilek desteğini kullandığımda gerçekten hayran kaldım.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve bilek desteğinde bir sorun yaşadınız mı (yırtılma,terleme vs.)

Dostum eskiden bilek desteği mi vardı. Hepimiz A4 tech klavyelerde oyunlarımızı oynadık. Bence gereksiz.

Geri