Arkadaşlar başlıktaki gibi aşırı zayıf biriyim çocuk gibiyim evde ne yaptıysam kilo alamadım bende fitness a gidersem hem kilo alırım hem de vücut yaparım diye düşündüm ama bileklerim ve yüzümde değişiklikler olur mu?
Spor + İyi bir bulk ile ikisinide halledersinArkadaşlar başlıktaki gibi aşırı zayıf biriyim çocuk gibiyim evde ne yaptıysam kilo alamadım bende fitness a gidersem hem kilo alırım hem de vücut yaparım diye düşündüm ama bileklerim ve yüzümde değişiklikler olur mu?
Genetiktir diyen varSpor + İyi bir bulk ile ikisinide halledersin
Kilo alamıyorum yalanına kapılma yeter
Kilon genetik olamazGenetiktir diyen var
22Yaş kaç?
Teşekkür ederim kimisi oralar kilo almaz genetik demişti ama içimi ferahlattın en umutsuz olmamı sağlayan yer bileklerKilon genetik olamaz
Yüzünün inceliğide genetik olamaz, yüzünün şekli genetik olur
Bir kaç fotoğraf bırakıyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Banada aynısını diyorlar galiba doğru diyorlar bende zayıfım22
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim kimisi oralar kilo almaz gebetik demişyi ama içimi ferahlattın
Spor şart hocamBanada aynısını diyorlar galiba doğru diyorlar bende zayıfım
Bunda ışıklandırma pozlar vsde var normalde bu kadar etki etmiyor,kiloyu arttırıp kas kütlesi kazandıktan sonra kilo verirse doğru düzgün bir şey olur.1 yıla yapılır ortalama bir idman devamlılığıyla.Kilon genetik olamaz
Yüzünün inceliğide genetik olamaz, yüzünün şekli genetik olur
Bir kaç fotoğraf bırakıyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey var ben çook zayıfım hani öyle sıradan bir zayıflıl değil kiloyu boyu boşver ama oradan hesap etBunda ışıklandırma pozlar vsde var normalde bu kadar etki etmiyor,kiloyu arttırıp kas kütlesi kazandıktan sonra kilo verirse doğru düzgün bir şey olur.1 yıla yapılır ortalama bir idman devamlılığıyla.