Bilgasayar açılmıyor

ykp47kmrn

80+
Reaksiyon skoru
1
Şimdi benim bir bilgisayarım var ama küçük kuzenim ona tek me attı ve sallandı bilgasayar O olaydan sonra bilgisayar kendiliğinden donuyor güç düğmesine basınca kapanmıyor kendiliğinden restart atıyor Mavi ekran veriyor Babama söylediğimde Programdan kaynaklı sen bozmuşsun diyor Ama ben bilgisayarıma her hafta tam tarama yapıyorum virüs yok şimdide PC açılmıyor help

tekme attığından içindeki parçalardan biri oynamış olabilir

Bilgisayardaki herşeyi çıkar dışarı tekrar monte et.

bilgisayar özelliklerini belirtirmisiniz?

bilgisayar özelliklerini belirtirmisiniz?
İ3 9100F 4 CPU 8gb ddr4 RAM 3000 MHZ msi h310-m2 plus pro series rx 570 4gb oc edition ssdplus 300gb ssd sata 300gb hdd Windows 10 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekme attığından içindeki parçalardan biri oynamış olabilir
RAM den olabilir açılmıyor dediğim anakart bios logo gözüküyor ama siyah ekran kalıyor

Bilgisayardaki herşeyi çıkar dışarı tekrar monte et.
Biz monte etmedik babam profesyonel birisine götürdü babamda anlıyor gibi yapıyor

İ3 9100F 4 CPU 8gb ddr4 RAM 3000 MHZ msi h310-m2 plus pro series rx 570 4gb oc edition ssdplus 300gb ssd sata 300gb HDD Windows 10 Pro

RAM den olabilir açılmıyor dediğim anakart bios logo gözüküyor ama siyah ekran kalıyor

Biz monte etmedik babam profesyonel birisine götürdü babamda anlıyor gibi yapıyor
ramı çıkarıp takın bi

Şimdi benim bir bilgisayarım var ama küçük kuzenim ona tek me attı ve sallandı bilgasayar O olaydan sonra bilgisayar kendiliğinden donuyor güç düğmesine basınca kapanmıyor kendiliğinden restart atıyor Mavi ekran veriyor Babama söylediğimde Programdan kaynaklı sen bozmuşsun diyor Ama ben bilgisayarıma her hafta tam tarama yapıyorum virüs yok şimdide PC açılmıyor help
Beyler çok teşekkür ederim cevaplarınız için bilgisayarı yaptım konuyu kapatıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri