Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
Ramleri tek takıp 3200 de çalışıp çalışmadıklarına bakın kit ram mi bunlar yoksa tekli tekli mi aldın ?
Çok şık ya kaça aldın reisHocam herşeyi aynı ikiside spectrix d60g Cl 16 3200mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun ramler bunlar
Kit ram hocam tek tek almadım. Tek tek denemedimRamleri tek takıp 3200 de çalışıp çalışmadıklarına bakın kit RAM mi bunlar yoksa tekli tekli mi aldın ?
BIOS güncel hocam tek tek denemiştim. Deneyeceğim.Bu konuyla ilgibi redditte konu okumuştum belki faydası olur. bios sürümünün güncel olduğundan emin olun. Eğer güncel ise RAM leri tek tek takıp deneyin.
Eyvallah reis 745 TL geldi.Çok şık ya kaça aldın reis
Anakart destek vermiyor olabilir yada oc ile desteklerse oc yapılmadan dogru şekilde olmazArkadaşlar d60g spectrix 3200mhz RAM aldim. Bilgisayar açıyorum. RAM yükseltme yapıyorum . D.o.c.p iki profil var biri 3200 MHz diğeri 3000mhz 3200 yaptığım zaman hata veriyor. Tekrar bios gönderiyor ve ramler 2666mhz oluyor. Profil 2 seçtiğimiz zaman damlar 3000mhz oluyor . Ancak benim ramler 3200 MHz neden hata veriyor . 3200 MHz kabul etmesi gerekirken. 3000 MH kabul görüyor.
Tek tek denediniz mi sonuç nedir ?Anakart destekliyor gözüküyor .
Valla hocam iade edip bence kit ram alın.Ramleri tek tek takıyorum gene aynı problem arkadaşlar yok mu bilen eden ? Ramleri iade mı edeyim
Ramleri tek tek takıyorum gene aynı problem arkadaşlar yok mu bilen eden ? Ramleri iade mı edeyim