Hocam netspeed mi superonline mı sence hangisine geçmeliyim199 liraya Superonline 500 mbit almanın vakti gelmiş. Konuyu güncellerim alınca. Türknet maceram buraya kadar. 30 daha verir 500 mbit alırım 50 yerine :d
Peki GİBİRNET nasıldır?İşte artık hiç bir şey garanti değil. Ben olsam nakit alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bende geçicem ama tek düşündüren modem.
1 gbps kullanıcıları zamdan etkilenmiyor mu 130 TL vermeye devam mı ediyorum?1Gbps bu zammın dışında
1 Mart ile 1 Mayıs arasında abonelik yapanlar bu zammın dışında.
10 aylık ücreti taksitli yada tek seferde ödeme yöntemiyle gelebilecek ek zamlardan da muaf oluyorsunuz. Dikkat edin bu yöntemde taahhüt yok arkadaşlar. Yine istediğin zaman iptal edebiliyorsun cayma bedelsiz onsuz bunsuz.
Bu özel durumlar hariç tüm abonelik ler artık 169.90 TL. Taahhütü olanlar aynı fiyattan devam.
Zam TT altyapısı kullananlara geldiği için 1Gbps e zam yok. 130 değil bu arada, 140 ödeyeceksin.1 gbps kullanıcıları zamdan etkilenmiyor mu 130 TL vermeye devam mı ediyorum?
Yakında ona da yapacaklar. Ben 149 ödüyorum.milleni kullanıyorum 125tl ödüyorum
Anladım teşekkürler tam ücreti hatırlamıyordumZam TT altyapısı kullananlara geldiği için 1Gbps e zam yok. 130 değil bu arada, 140 ödeyeceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakında ona da yapacaklar. Ben 149 ödüyorum.
Tam abone olması istenen müşteri tipi. Severler böyle kişileri firmalarAnladım teşekkürler tam ücreti hatırlamıyordum
öyle bir paket mi var varsa bende geçiyorum 3 ay önce superonline altyapısı döşendi mahalleye herhalde destekler.199 liraya Superonline 500 mbit almanın vakti gelmiş. Konuyu güncellerim alınca. Türknet maceram buraya kadar. 30 daha verir 500 mbit alırım 50 yerine :d
öyle bir paket mi var varsa bende geçiyorum 3 ay önce superonline altyapısı döşendi mahalleye herhalde destekler.
Hocam 150+ gelmediği sürece sıkıntı yok zaten ekstra bir şey çıkarsa farkederimTam abone olması istenen müşteri tipi. Severler böyle kişileri firmalar
Aman aman şaka bir yana, ne ödediğini takip et yahu