sfky9842
80+ Silver
Dahası
Merhaba arkadaşlar, veya konuyu okuyan değerli insan.
Delta Force oyunu kapalı beta testlerin ardından, 5 Aralıkta Avrupa ülkelerine açılıyor.
Türkiye yakın Server da açıyorlar. ping sorunu yani geçime olmadan FPS oyun keyfini verecek.
Oyun hem BF2042 hem Escape Tarkov benzer bi oyun.
Oyuna Türkçe dil desteği de geliyor.
En önemlisi oyun, hikayeli bölümü hariç yani online kısmı tamamen ücretsiz.
Oyun geliştiriciler shadow açıklamalarına göre oyun içi öğe alımı sadece silah desenleri(normal silah skin ile levelli skinler) ve pass üzerine olacak.
Oyun paytowin kesinlikle değil
Oyun optimizasyon geliştirilmiş, oyun içi mekanikler elden geçmiş, oyunda karakterlerin hareketleri,animasyonlarına akıcılık katılmış.
Oyun da silah dengelemeleri ile karakterler arası denge de ayarlanmaya çalışılmış ama tam olmamış, ilerde olur
Oyun 5 aralıktan itibaren 3ay boyunca içerik güncellemeleri ile bizlere deltaforce deneyimi sunuyor.
Oyunda 8 karakter var, her classtan 2 karakterli.
Oyunda silah build yapma falan var (silah level kasmalı, silah eklentileri için)
Oyunda dereceli maç falan da var
Oyun içi kara ve hava araçları da var BF2042 neredeyse aynısı bana göre daha iyisi.
İlerleyen zamanda mobile,xbox aklıma gelmeyen diğer platformlara da açılacak.
En önemlı kısım: oyun ön indirmeye açıldı, deneyecek olanlar steam,epicgames veya kendi websitelerinin launcher'dan download yapabilir, launcher üzerinden kayıt olabilirsiniz.
Ben bunları niye yazdım derseniz oynamayı düşünen arkadaş olursa yorum atsın, ben tek takılmak istemiyorum da
Son düzenleme: