hocam bir tık üşendim şifrleri değişmeye hepsi aynı ztn Uğraşsam mı diye düşünüyorum20 Ekim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Verileri Çalınmıştı Yakın Zamanda
Mail şifre derken sorgulama yaptığımız gmail hesabından mı bahsediyor. Yani ben gmail hesabımı google dısında hiç bir yerde kullanmıyorum. outlook hesabım var o da calındıysa bilgi veriyormuSelam Dostlar Bugün Sizlere Bilgilerinizin Dark Web'de Olup Olmadığını Sorgulamanın En Güvenli Ve Kolay Yolunu Gösterecem
Öncelikle Bilgilerinizi Taramak İstediğiniz Google Hesabı İle https://one.google.com Adresine Gidiyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
En Sağ Tarafta Bulunan 'Dark Web Raporu' Yazan Kısımdaki 'Şimdi Deneyin' Kısmına Tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki 'Tarama Yap' Butonuna Tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ve Tarama Sonuçlarını Size Sunuyor 'Tüm Sonuçlara Bak' Diyerek Verilerinizin Hangi Guruplar Tarafından Ele Geçirildiğine Bakabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Örneğin Benim 3 Verim Çalınmış
1 - Craftrise Minecraft Serverinde Kayıtlı Olan E-Posta - Şifre - Kullanıcı Adı
2 - Raccoon Stealer Adlı Veri Hırsızı Grubu Tarafından E-Posta Adresim Ve Şifrem Çalınmış
3 - Russian Password Stealer Adlı Veri Hırsızı Grubu Tarafından E-Posta Adresim Ve Bu E-Postaya Ait 3 Adet Şifrem Çalınmış
Dark Web'e Girilme Tarihleri Zaten Yanlarında Yazmaktadır Üstlerine Tıklayıp Daha Fazla Detay Öğrenebilirsiniz
Size Önerim Çalınan Verilerinizin Acilen Şifrelerini Değiştirmek Olmalı Bunun Harici Yapacağınız Pek bir şey Yok
Ayrıca Çalan Veri Hırsızlarının İsimlerini Google'da Aratıp Daha Fazla Bilgi Alabilirsiniz
Umarım Bu Rehber Sizlere Yardımcı Olmuştur Kendinize İyi Bakın
bendede sadece cr varSelam Dostlar Bugün Sizlere Bilgilerinizin Dark Web'de Olup Olmadığını Sorgulamanın En Güvenli Ve Kolay Yolunu Gösterecem
Öncelikle Bilgilerinizi Taramak İstediğiniz Google Hesabı İle https://one.google.com Adresine Gidiyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
En Sağ Tarafta Bulunan 'Dark Web Raporu' Yazan Kısımdaki 'Şimdi Deneyin' Kısmına Tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki 'Tarama Yap' Butonuna Tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ve Tarama Sonuçlarını Size Sunuyor 'Tüm Sonuçlara Bak' Diyerek Verilerinizin Hangi Guruplar Tarafından Ele Geçirildiğine Bakabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Örneğin Benim 3 Verim Çalınmış
1 - Craftrise Minecraft Serverinde Kayıtlı Olan E-Posta - Şifre - Kullanıcı Adı
2 - Raccoon Stealer Adlı Veri Hırsızı Grubu Tarafından E-Posta Adresim Ve Şifrem Çalınmış
3 - Russian Password Stealer Adlı Veri Hırsızı Grubu Tarafından E-Posta Adresim Ve Bu E-Postaya Ait 3 Adet Şifrem Çalınmış
Dark Web'e Girilme Tarihleri Zaten Yanlarında Yazmaktadır Üstlerine Tıklayıp Daha Fazla Detay Öğrenebilirsiniz
Size Önerim Çalınan Verilerinizin Acilen Şifrelerini Değiştirmek Olmalı Bunun Harici Yapacağınız Pek bir şey Yok
Ayrıca Çalan Veri Hırsızlarının İsimlerini Google'da Aratıp Daha Fazla Bilgi Alabilirsiniz
Umarım Bu Rehber Sizlere Yardımcı Olmuştur Kendinize İyi Bakın
Adamlar şifreleri plaintext olarak tutunca maalesef böyle oluyo yaCraftrize herkes de var sanırım
Hocam Google'a Girdiğin E Posta Hesabın Şuan Örneğin [email protected] Açıksa Google'da [email protected] İçin Tarama Yapar Sen [email protected] Hesabına Geçersen O Hesabı TararMail şifre derken sorgulama yaptığımız gmail hesabından mı bahsediyor. Yani ben gmail hesabımı google dısında hiç bir yerde kullanmıyorum. outlook hesabım var o da calındıysa bilgi veriyormu
AynenAdamlar şifreleri plaintext olarak tutunca maalesef böyle oluyo ya
Geçmiş Olsunbenim Gemini yüzünden gitmiş bi tane 2022de