TısTısEmocan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- TısTısEmocan
Bu gün bilgisayarıma emülatör yüklemek istedim. İlk önce bluestacks emülatörünü indirdim kurulumun tam ortasında sistem mavi ekran verdi 2. Deneyişimde de aynı sorun olunca bu sefer antivirüs programını devre dışı bıraktım. Antivirüs kapalı tekrar denedim (3. Kez) bu sefer ise bluestacks bilgisayarımda kurulu olmadığı halde sistemde var olduğunu söylüyordu ardından bir dosya oluşturmak ister misin (oluşturmak istediği dosyayı hatırlamıyorum) gibi birşeyler çıktı evete bastım hiçbir şey olmadı bluestacks'ın bütün klasörlerini dosyalarını manuel tek tek arayarak sildim ama nafile gene aynı çıkmaza geliyordu olay.
Sonra başka bir sitede memu diye bir emülatörün tavsiye edildiğini gördüm indirdim antivirüs kapalı bir şekilde kurulumu yaptım ve ardından gene bilgisayarım mavi ekran verdi. Bilgisayarı açtım tekrar memuyu çalıştırdım bu sefer bi hata verdi ve bilgisayar gene çöktü.
Şu an ise bilgisayar windows logosuna gelince donuyor ya da restart atıyor 3. Kez olunca windows onarımına gidiyor tam bir şeyler yüklenirken tekrar restart atıyor ve güvenli moda girme şansım da olmuyor
Şu an durum bu kısır döngü halinde.
Ek olarak şu an windows'un kurulu olduğu ssd yi alıp eski bilgisayarıma takarsam sistem açılıyor dosyaları yedekleyebiliyorum hatta şu an kullandığım bilgisayara takınca da açılıyor ama kapat aç yapınca gene aynı sorun başlıyor. Malum windows'un kurulu olduğu ssd birsürü sistem dosyası, resimler, save dosyaları, müzikler, oyunlar ile ilgili belgeler var ve hepsini yedeklesem bile yeni kurucağım Windows'a bunları aktarmak bir hayli uğraş istiyecek bu yüzden format atmak istemiyorum
(Antivirüs taramasında AVG hiçbir virüs bulamadı)
Bu sorunun bilinen bir çözümü varmıdır ?
Yoksa büyük bir ihtimal formatla çözülecek bir durum mu geldi başıma.
Sonra başka bir sitede memu diye bir emülatörün tavsiye edildiğini gördüm indirdim antivirüs kapalı bir şekilde kurulumu yaptım ve ardından gene bilgisayarım mavi ekran verdi. Bilgisayarı açtım tekrar memuyu çalıştırdım bu sefer bi hata verdi ve bilgisayar gene çöktü.
Şu an ise bilgisayar windows logosuna gelince donuyor ya da restart atıyor 3. Kez olunca windows onarımına gidiyor tam bir şeyler yüklenirken tekrar restart atıyor ve güvenli moda girme şansım da olmuyor
Şu an durum bu kısır döngü halinde.
Ek olarak şu an windows'un kurulu olduğu ssd yi alıp eski bilgisayarıma takarsam sistem açılıyor dosyaları yedekleyebiliyorum hatta şu an kullandığım bilgisayara takınca da açılıyor ama kapat aç yapınca gene aynı sorun başlıyor. Malum windows'un kurulu olduğu ssd birsürü sistem dosyası, resimler, save dosyaları, müzikler, oyunlar ile ilgili belgeler var ve hepsini yedeklesem bile yeni kurucağım Windows'a bunları aktarmak bir hayli uğraş istiyecek bu yüzden format atmak istemiyorum
(Antivirüs taramasında AVG hiçbir virüs bulamadı)
Bu sorunun bilinen bir çözümü varmıdır ?
Yoksa büyük bir ihtimal formatla çözülecek bir durum mu geldi başıma.