M2'ye Windows'u kurduğuna emin misin? Yanlışlıkla yanındaki HDD'ye kurmuş olmayasın? Çünkü Windows kurulu gözükmüyor bunda.
Eminim pc açsam kanitlarimdaM2'ye Windows'u kurduğuna emin misin? Yanlışlıkla yanındaki HDD'ye kurmuş olmayasın? Çünkü Windows kurulu gözükmüyor bunda.
Tekrardan CSM'e al hocam. Aldıktan sonra Boot Option 1'e yazana tıklayıp fotoğraf atar mısın?Eminim pc açsam kanitlarimda
M2'yi çıkardın mı? HDD de de Windows yok gözüküyor.
M2 cikarmadimM2'yi çıkardın mı? HDD de de Windows yok gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format çözüm olur.
M2'de önemli bir verin yoksa bütün diskleri takıp format at hocam. Windows format ekranında sana disk ekranı gelicek, o ekranın fotoğrafını atarsan sevinirim.M2 cikarmadim
Tamam teşekkürlerM2'de önemli bir verin yoksa bütün diskleri takıp format at hocam. Windows format ekranında sana disk ekranı gelicek, o ekranın fotoğrafını atarsan sevinirim.
1 -2 dosya varda onları nasıl alirimM2'de önemli bir verin yoksa bütün diskleri takıp format at hocam. Windows format ekranında sana disk ekranı gelicek, o ekranın fotoğrafını atarsan sevinirim.
Sürücü 1'in M2 SSD olması gerek ve Windows kurulu gözüküyor. BIOS neden böyle yaptı anlayamadım. Shift+F10 yap. Devamını şu videodan yapabilirsin işini görecektir.Tamam teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
1 -2 dosya varda onları nasıl alirim
Reis low levent format attığım hhd birim olusturmam lazım onu yapabilirmiyim yaparsam açılır pcSürücü 1'in M2 SSD olması gerek ve Windows kurulu gözüküyor. BIOS neden böyle yaptı anlayamadım. Shift+F10 yap. Devamını şu videodan yapabilirsin işini görecektir.
Tam dediğini anlayamadım. HDD için yeni basit birim mi oluşturmaktan bahsediyorsun?Reis low levent format attığım hhd birim olusturmam lazım onu yapabilirmiyim yaparsam açılır pc
Evet ondan bahsediyorumTam dediğini anlayamadım. HDD için yeni basit birim mi oluşturmaktan bahsediyorsun?