Neler Yeni

Bilgisayar Açılırken Mavi Ekran Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir Karakuş
Merhaba. Bilgisayarım açılıp masaüstünü gördükten sonra mavi ekran alıyorum. Bazen açılır açılmaz, bazen açıldıktan biraz sonra, bazen hiç olmuyor ama çoğunlukla her açtığımda mavi ekranla karşılaşıyorum. Mavi ekran hatası sonrası bilgisayarım yeniden başlatıldığında tekrar mavi ekran hatası veriyor genelde. Birkaç mavi ekrandan sonra bilgisayarımı normal bir şekilde kullanabiliyorum. Oyun oynarken vs. sıkıntı olmuyor, yalnızca açılırken mavi ekran verip kapanıyor. Bu hatayı uzunca bir süredir yaşıyorum. İnternetteki çözümlerin çoğunu denedim fakat sonuç alamadım. Yardım edebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Aldığım mavi ekran hatasının bir örneği ve minidump dosyaları ekte.
(Aldığım durdurma kodu her seferinde değişiyor. Memory_Management gibi diğer birçok hata kodunu da gördüm.)

Minidump Dosyası: https://app.mediafire.com/2cxxy1hv2k1z2

Ekler

• WhatsApp Image 2022-01-20 at 20.45.41.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-20 at 20.45.41.jpeg
    57 KB · Hit: 68
Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Merhaba. Bilgisayarım açılıp masaüstünü gördükten sonra mavi ekran alıyorum. Bazen açılır açılmaz, bazen açıldıktan biraz sonra, bazen hiç olmuyor ama çoğunlukla her açtığımda mavi ekranla karşılaşıyorum. Mavi ekran hatası sonrası bilgisayarım yeniden başlatıldığında tekrar mavi ekran hatası veriyor genelde. Birkaç mavi ekrandan sonra bilgisayarımı normal bir şekilde kullanabiliyorum. Oyun oynarken vs. sıkıntı olmuyor, yalnızca açılırken mavi ekran verip kapanıyor. Bu hatayı uzunca bir süredir yaşıyorum. İnternetteki çözümlerin çoğunu denedim fakat sonuç alamadım. Yardım edebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Aldığım mavi ekran hatasının bir örneği ve minidump dosyaları ekte.
(Aldığım durdurma kodu her seferinde değişiyor. Memory_Management gibi diğer birçok hata kodunu da gördüm.)

Minidump Dosyası: https://app.mediafire.com/2cxxy1hv2k1z2
Format Attınız Mı ?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mehmet alp kütük
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri