Eğer sorunu çözerseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim . Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 dk de açılıyor.Alıntıyı görüntüle
neden bilmiyorum ama bilgisayarı kapatıp açtığımda sanki uyku modundan çıkıyormuş gibi hızlı bios ekranı neredeyse hiç gelmiyor ardından oturum açma ekranı geliyor yaklaşık 6 7 saniyede falan açılıyor
İlk açılışta olan tek şey büyük ihtimalle SSD’nin yükü değildir, gerçek süre için fişten çekmeden PC’yi kapatıp-açın. O süre daha gerçekçi olacaktır.Aynı sorunu bende yaşıyorum. PC de SSD takılı ama power tuşuna bastıktan sonra siyah ekran geliyor 30 sn sonra MSI yazıyor. Çözümünü bulamadım.
10 senelik hdd 56 saniyede açıyorNormalde 530 - 480 olması gerek ama 530 - 310 MB/s
Aynı sorunu bende yaşıyorum benim PC 2 dk de açılıyor.
Hocam iş parçacığı thread oluyor değil miNasıl ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araçlar yada hizmetlerde olabilir. Pc tam olmadığı için gösteremiyorum bu 2 menününde fotosunu atarmısınız size zahmet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz
![]()
burdan ön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan
![]()
işlemci sayısı tikine basıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra pc yeniden başlatıyoruz
(Başka yerden alıntı)
Evet10 senelik hdd 56 saniyede açıyor
Hocam iş parçacığı thread oluyor değil mi