- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yapılıyorÇalıştırı açın msconfig yazın başlangıç menüsüne gelin ve işlemci çekirdeklerinin hepsini kullanmasını sağlayın açılırken
nasıl yapılıyorÇalıştırı açın msconfig yazın başlangıç menüsüne gelin ve işlemci çekirdeklerinin hepsini kullanmasını sağlayın açılırken
(Başlat tuşu) + R veya arama kısmına "çalıştır" yazarak çalıştırı açıyorsunuz çalıştıra "msconfig" yazıp enter tuşuna basıyorsunuz ve başlatma menüsüne gelip bana resim atınız.nasıl yapılıyor
Bende bastıktan sonra biraz bekliyor sonra Asus yazısı geliyor bu normal benceAynı sorunu bende yaşıyorum. PC de SSD takılı ama power tuşuna bastıktan sonra siyah ekran geliyor 30 sn sonra MSI yazıyor. Çözümünü bulamadım.
Ryzen 5 2600(Başlat tuşu) + R veya arama kısmına "çalıştır" yazarak çalıştırı açıyorsunuz çalıştıra "msconfig" yazıp enter tuşuna basıyorsunuz ve başlangıç menüsüne gelip bana resim atınız.
Bu arada işlemciniz nedir ?
GüzelRyzen 5 2600
(Başlat tuşu) + R veya arama kısmına "çalıştır" yazarak çalıştırı açıyorsunuz çalıştıra "msconfig" yazıp enter tuşuna basıyorsunuz ve başlangıç menüsüne gelip bana resim atınız.
Bu arada işlemciniz nedir ?
Başlatma kısmına gelirmisiniz.
Orada sadece görev yöneticisini başlat tuşu var.Hocam görev yöneticisi değil msconfig
teki. İlk atttığın resimde ki menü
Hocam görev yöneticisi değil msconfig
teki. İlk atttığın resimde ki menü
Nasıl ya.Orada sadece görev yöneticisini başlat tuşu var.