Bilgisayar Açılmıyor Yardım

Sera

80+
Reaksiyon skoru
36
Bu normalde arada bir oluyodu ama birkaç saat sonra düzeliyordu bugğn 3-4 saat beklemem rağmen açılmadı ekran ksrtı klsvye mouse ışıkları yanıyor ama pc açılmıyor yani güç veriyor

monitör bozuk olabilir

bios pilini ( saat piline benzer) çıkarın 5 dakika bekleyin ve tekrar takın - ramleri tak çıkar yapın
Bu normalde arada bir oluyodu ama birkaç saat sonra düzeliyordu bugğn 3-4 saat beklemem rağmen açılmadı ekran ksrtı klsvye mouse ışıkları yanıyor ama pc açılmıyor yani güç veriyor

bios pilini ( saat piline benzer) çıkarın 5 dakika bekleyin ve tekrar takın - ramleri tak çıkar yapın
Pc yeni dediğin sorun olduğunu sanmıyorum
Post automatically merged:

Öyle olsa hiç açılmazdı

Pc yeni dediğin sorun olduğunu sanmıyorum

Öyle olsa hiç açılmazdı
temassızlık yapıyordur hem pc yeni ise neden 2 saat sonra düzeliyor sorunsuz çalışması gerekir garantisi varsa garantiye gönderin , onun dışında güç kaynağında sorun olabilir test etmeden öğrenemezsin

temassızlık yapıyordur hem pc yeni ise neden 2 saat sonra düzeliyor sorunsuz çalışması gerekir garantisi varsa garantiye gönderin , onun dışında güç kaynağında sorun olabilir test etmeden öğrenemezsin

Uyku modu olabilirmi

Güç kaynağını yazar mısın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Güç kaynağını yazar mısın.
Kasanın psu frisby marka güç veriyor ama klavye ışığı vs anakart çalışıyor ethernet ping atıyor ekran kartının ışığıda yanıyor

Sadece açılmıyor

Geri