Bi 8 ram takviye edersen çiçek gibi olur dostum.İşlemci bi acaba dedirtti bana ama... Ciddi sorun olmaz olursa da.İleride imkan olunca değişilebilir.Alıntıyı görüntüle
Bu bileşenler var pcde herhangi bir darboğaz olurmu ve olursa hangi parçalarda olur böyle kullanırsam bi sıkıntı çıkarmı
Ram ekle 2.x8 16 gbAlıntıyı görüntüle
Bu bileşenler var pcde herhangi bir darboğaz olurmu ve olursa hangi parçalarda olur böyle kullanırsam bi sıkıntı çıkarmı
Bı 8 daha çak hocam iyi olurAlıntıyı görüntüle
Ztn 2x8 ram var toplam 16 gbBi 8 ram takviye edersen çiçek gibi olur dostum.İşlemci bi acaba dedirtti bana ama... Ciddi sorun olmaz olursa da.İleride imkan olunca değişilebilir.
Valla hediye geldi sistem yapcak bişiy yok malesef ama intelde iyidir yaneden intel alıyorsun hocam bence amd alıp ddr5 e geçmeniz daha iyi olur sizin için yoksa bu sistem ile 1 2 sene gidip tıkanacaksınız
intel iyi değilde hediye geldiyse hayırlı olsun yapacak bişey yokZtn 2x8 ram var toplam 16 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hediye geldi sistem yapcak bişiy yok malesef ama intelde iyidir ya