füri
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- Halil Yıldız
AFK-MD / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR
itopyada gördüğm sistem bu yanında güzel bi monitörde veriyorlar emin olamadığım konu şu
ben daha önce intel + nvidia ekran kartı kombosuyla pc toplamıştım ve bu sistemdeki amd parçalara çok uzağım alınır mı ? alınırsa sıkıntı çıkarır mı bu konuda yardıma ihtiyacım var
şimdiden teşekkür ederim
itopyada gördüğm sistem bu yanında güzel bi monitörde veriyorlar emin olamadığım konu şu
ben daha önce intel + nvidia ekran kartı kombosuyla pc toplamıştım ve bu sistemdeki amd parçalara çok uzağım alınır mı ? alınırsa sıkıntı çıkarır mı bu konuda yardıma ihtiyacım var
şimdiden teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstüne itopya'dan alırsam bi sıkıntı olur mu? pc alanınız varsa bi sıkıntı yaşadı mı?AFK-MD / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR
şimdiden teşekkür ederim