Bilgisayar aniden kapandı

Reaksiyon skoru
3
Bilgisayar normal çalışıyordu oyun oynuyodum bir anda hiçbirşey yokken ekran mora döndü ardından yeniden başlattı ama açılmadı dondu kaldı bende başlata basılı tutup kapatıp açtım şuan sorun yok ama neden böyle bişey yaptıki aklıma takıldı windows 11 ile alakalı olma ihtimali varmı ? normalde sorunsuz çalışıyordu

Bilgisayar normal çalışıyordu oyun oynuyodum bir anda hiçbirşey yokken ekran mora döndü ardından yeniden başlattı ama açılmadı dondu kaldı bende başlata basılı tutup kapatıp açtım şuan sorun yok ama neden böyle bişey yaptıki aklıma takıldı windows 11 ile alakalı olma ihtimali varmı ? normalde sorunsuz çalışıyordu
Çökmüştür arada olabilir böyle şeyler normal

sistem bilgisi?

sistem bilgisi?
Ryzen 5 7600x
Msi Pro x670-P
Cougar mx660
H150
Samsung 980 Pro m2ssd var
montajini kendim yapmıştım onla alakası olabilirmi ama 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum kafama takildi şimdi işe gidiyorumda aksam tekrar bakicam aynısini yapicak mi
Post automatically merged:

bios kaynaklı olma ihtimali varmi yeni çıktı am5 yavas yavaş oturuyordur yerine olabilir mi

işlemci stres testine sok ekran kartı vs testleri kontrol et sıcaklık yok testler normal ise psu kaynaklı olabilir bi test et tekrar baklaım
cougar mx660 kasa var yanında full modüler gex 850watt gold psu var hocam kasa psu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama eve gidince ekran kartıyla işlemciyi teste sokucam size yazarım

bilgisayarimda dandik parcalar kullanmadim hiç Samsung 980 pro 1tb m2ssd takılı

hocam simdi oyundayken ekran dondu birden kaldi oyle bekledim bekledim birseu olmadı baslat tusuyla basili tutup kapatma zorunda kaldım tekrardan açtığımda bilgisayar msi logosindan sonra halka dönüyordu orda dondu tekrar kapatip açtım suan acildida napicam şaşırdım valla şuan açıldı ama surekli böyle olmazki

...

bios sürümüyle alakalı olma ihtimali varmı güncellemiştim ?

sorunun çözümünü bulamadım internette şuan kullanıorum ama donması gerçekten can sıkıcı sorunun ne oldugunu hala tespit edemedim

bu hatayı aldim şuan da

Ekler

• IMG20230701174234.jpg
    IMG20230701174234.jpg
    1.1 MB · Hit: 41
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,390