Bilgisayar bazı günler hep kasıyor?

Ssd ve PSU sorunlu olabilir
Modelleri belirtir misin ?

Ssd ve PSU sorunlu olabilir
Modelleri belirtir misin ?
PSU modelini yazmıştım.
SSD zaten sorunlu aşırı yavaş çalışıyor ama onunla ne alakası olabilir ki? Eski sistemde de aynı SSD vardı böyle olmuyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
PSU modelini yazmıştım.
SSD zaten sorunlu aşırı yavaş çalışıyor ama onunla ne alakası olabilir ki? Eski sistemde de aynı SSD vardı böyle olmuyordu.
SSD sıkıntılı olduğu için senin gibi sorun yaşayanlar olabiliyor.
O iki SSD'yi satıp iyi bir SSD almanı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PSU modelini yazmıştım.
600w 80+ ama hangi model ?

SSD sıkıntılı olduğu için senin gibi sorun yaşayanlar olabiliyor.
O iki SSD'yi satıp iyi bir SSD almanı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600w 80+ ama hangi model ?
Mesajlarda soranlar olmuştu yazmıştım. CM Masterwatt Lite modeli.

500GB olan SSD çok iyi bir model (WD Blue) oyunları ona kuruyorum da 240gb olan chrome falan kurulu olan disk biraz sorunlu. 5-6 saniye ağır yüke girince hızı 10Mb/s civarına düşüyor.

• Beğen
Mesajlarda soranlar olmuştu yazmıştım. CM Masterwatt Lite modeli.

500GB olan SSD çok iyi bir model (WD Blue) oyunları ona kuruyorum da 240gb olan chrome falan kurulu olan disk biraz sorunlu. 5-6 saniye ağır yüke girince hızı 10Mb/s civarına düşüyor.
Ondan kaynaklı yüksek ihtimalle. O SSD'yi satıp Patriot Burst bakabilirsin

Ondan kaynaklı yüksek ihtimalle. O SSD'yi satıp Patriot Burst bakabilirsin
Bence buna sebep olan başka bir sorun daha var çünkü 2 yıldır bu SSD bende hiç böyle olmamıştı. Ekran kartını satıp işlemci ve anakart değiştirince başladı bu durum.

Diske bir yazılım kurarken delirtiyor ama günlük kullanımda yüke girmediği için sorun çıkarmıyor genelde.

• Beğen
Bence buna sebep olan başka bir sorun daha var çünkü 2 yıldır bu SSD bende hiç böyle olmamıştı. Ekran kartını satıp işlemci ve anakart değiştirince başladı bu durum.
Format atıp , Windows'u WD Blue'ya kur

Geri