Bilgisayar bir anda aşırı yavaşladı

babanla formatın ne alakası var ki kendin bile atarsın
Bellek yokki işte hocam windows formati atmak ise yarıyor mu dicemde duzeldi zaten arkadasin dedigini yapinca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky virüs removal tool kur bi 30 dakika tarasın 5 aylık pc işlemci anormal sıcaklıklara çıkmaya başlıyordu 5 tane miner virüsü çıktı pc'den hiç bir şeyden bir şey indirmeme rağmen windows havadan nem kapıyor ayda 1 kere yapmak lazım.
Hocam valla cok sağolun normal virus taramalarinda cikiyor silinmiyor allah razi olsun valla iskence cekiyordum

Virüsleri taratıp sildiysen formata gerek yok. Format manyakları her sebepte format çözümü buluyor. Başka da bir şey bildikleri yok.

Virüsleri taratıp sildiysen formata gerek yok. Format manyakları her sebepte format çözümü buluyor. Başka da bir şey bildikleri yok.
Hocam windows defender cok boş valla 14 virus buldu ciddi seviyede, sil tuşu koymuşlar silindi diyor fakat yok hepsi aynı şekilde duruyor üstünde virus bulunmadi diyor arkadasin attigi kaspersky şeyi bundan sonrada isime yarar hepinize tesekkurler cevaplariniz icin

Hocam windows defender cok boş valla 14 virus buldu ciddi seviyede, sil tuşu koymuşlar silindi diyor fakat yok hepsi aynı şekilde duruyor üstünde virus bulunmadi diyor arkadasin attigi kaspersky şeyi bundan sonrada isime yarar hepinize tesekkurler cevaplariniz icin
defender güzel bir tarayıcı fakat silme konusunda en iyisi kaspersky virüs remove tooldur :D hayırlı uğurlu olsun bakalım.

hocam aile fotograflari var biz yanlis birsey yaparix diye istemiyorum, tum bilgisayari komple sifirlatmak istiyorum sadece fotograflar kalicak o yuzden bizdede usb bellek yok fotolari atacagimiz

babama diyorum sifirlatalim bilgisayarciya falan diyordumda şuan pek zamanı değil araba ile ugrasiyor kaza yapılmıştı o yüzden üstüne gitmek istemiyorum
kaspersky virüs remove tool ile bir kez daha tara bir şey bulmadıysa format atmana gerek yok.

defender güzel bir tarayıcı fakat silme konusunda en iyisi kaspersky virüs remove tooldur :D hayırlı uğurlu olsun bakalım.

kaspersky virüs remove tool ile bir kez daha tara bir şey bulmadıysa format atmana gerek yok.
Yok hocam bi tek goodbyedpi i buluyor 3 kere daha tarattim sıkıntı yok saolun

Yok hocam bi tek goodbyedpi i buluyor 3 kere daha tarattim sıkıntı yok saolun
dpi virüs değil false-positive , kaspersky'nin kendisi zaten skip işaretini otomatik getiriyor sağolsun onu silmenize gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,906
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri