Yardım Bilgisayar Boşta %100 CPU Kullanımı Sorunu

Reaksiyon skoru
2
Merhaba ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi bilgisayar boşta çalışır durumdayken cpu usage %100 oluyor, bunun sebebi ve ya çözümü nedir. teşekkürler.

Ekler

• ss1.png
    ss1.png
    2.6 MB · Hit: 58
  • ss2.png
    ss2.png
    2.6 MB · Hit: 57
Korsan oyun yüklüyor musun hocam? Bir de %100 olduğu anda ki sıcaklık değerlerine bakabilir misin

Kanka virüs varmı kontrol et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka virüs varmı kontrol et

Korsan oyun yüklüyor musun hocam? Bir de %100 olduğu anda ki sıcaklık değerlerine bakabilir misin
korsan oyun yüklemiyorum hepsi steam oyunu, sıcaklık değerleri ise 50-55 derece arası ama sıvı soğutucu kullanıyorum ona rağmen böyle, anlayacağınız baya yüksek

arkada güncelleme veya virüs taraması yapılıyor olabilir mi

Merhaba ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi bilgisayar boşta çalışır durumdayken cpu usage %100 oluyor, bunun sebebi ve ya çözümü nedir. teşekkürler.
Bu tamamen windowsun sacmalamasi yüzünden temiz bir kurulum yapıp gereksiz arka plan isl nlerinin hepsini manuele almak yada devre dışı bırakmak gerekiyor

Yada şöyle yapabilirsin bu programı çalıştırıp bütün gereksiz işlemleri manuele al irm "https://christitus.com/win" | iex

Programı kullanabilmek için powershelli yönetici olarak çalıştırıp kodu aynen şekilde yapistirman gerekiyor stable branch olan açıldıktan sonra tweaks sayfasında desktop seç

Gereksiz çok fazla arka plan işlemleri var onları durdurmak lazım

Bu kodu yazan kişinin nasıl kullanman gerektiği ile ilgili videoları var lakin yabancı kanal İngilizce bilmen lazım yada ve çevirmen

Ekler

• Screenshot_2025-03-10-22-07-37-502_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-10-22-07-37-502_com.android.chrome-edit.jpg
    57 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
Virüs kaynakli değil zaten arka planda açık olan çok fazla gereksiz işlem var

Geri