Bilgisayar bozuldu

Ali İsa

80+
Reaksiyon skoru
23
En basta gta 5 e tiklayinca pc kapaniyordu 2 kere falan boyle oldu sonra cs go yu acmayi denedim yine kapandı mavi ekran geldi. 2-3 kere mavi ekran gelince pc yi kappattim. Simdi açıyorum 4 kere falan acilir gibi oluyor ekran gelmeden kapaniyor. 5. Sefer gigabyte dual bios uefi geliyor birsey yazmiyor sonra tekrar kapaniyor. Aynı döngüde. Sorun nedir acaba.

Ekler

• Screenshot_20200712-201441_Video Player.jpg
    Screenshot_20200712-201441_Video Player.jpg
    153.8 KB · Hit: 67
Büyük ihtimal bios güncel değil internetten mavi ekran bios güncelleme yaz çıkar

mavi ekran verdiğinde hata kodu nedir ? Not aldınız mı

sistem ne

Kesin değil ama belki format atarsanız düzelebilir. Önce bir boot USB si oluşturun ve PC'yi bu USB den başlatın. Eğer yükleme ekranı gelirse PC'nizde sıkıntı yoktur ama gelmezse....

mavi ekran verdiğinde hata kodu nedir ? Not aldınız mı
Malesef almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ3 3220
Gt630
Gigabyte b75
8gb ram 1600mhz
240 samsung evo ssd
100 gb hdd

Kesin değil ama belki format atarsanız düzelebilir. Önce bir boot USB si oluşturun ve PC'yi bu USB den başlatın. Eğer yükleme ekranı gelirse PC'nizde sıkıntı yoktur ama gelmezse....
Boot usb si icin pc elimde yok ama bios u goremiyorum bile

Büyük ihtimal bios güncel değil internetten mavi ekran bios güncelleme yaz çıkar
Pc açılmıyor bios menusu gelmiyor nasıl guncelleyebilirim Ayrıca kardesim bu olaydan once gta 5 le alakali bir program yuklemis beraberimde opera yandex chromium gibi birseylerde yuklenmisti bunlari kaldirdim ve bu olaydan 2 gun sonra bilgisayar bozuldu bununla bir alakasi var mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri