suan cok garip sorunlar yasiyorum bilgisayar açılmıyor anakart markasi yani msi kisminda takiliyor oyun oynarken bi anda dondu ve kendini yeniden başlattı sonrasinda boyle oldu herseyi denedim sdd ram ekran karti her seyi cikar tak yaptim bios girebiliyorum bios sifirladim en sonunda pek kaliteli olmayan bir usb vardi icinde vindows 11 kurulu ama simdiye kadar 3 4 kez format atmisimdir hatta en son 1 ay önce attım tekrar onun ile format atmayi denedim aciliyor ama mavi ekran ve sadece mouse var yazdirma kismi gelmiyor ayrica anakart uzerinde ez debug ledlerinden boot işigi yanıyor ama format usb uzerinden acarsam yanmiyor fakat yinede format icin acilan pencere gelmiyor 2 sattir her şeyi denedim sebebini bulamadim birde son birkaç gündür bolgisayar donup 2 3 saniye mouse takilarak ilerleyip sonunda kendini otomatik yebiden baslatiyordu pek umursamammistim ama bugün cok sik olmaya basladi ve sorunu anlayamadan bilgisayar bu hale geldi ayrıca bios update yapicaktim bios surumum baya eski 2024 mart dan kalma belki onunlada ilgili olabilir lütfen yardımcı olun