Bilgisayar da ne sorun var bilmiyorum

Qwetyy

80+
Reaksiyon skoru
0
suan cok garip sorunlar yasiyorum bilgisayar açılmıyor anakart markasi yani msi kisminda takiliyor oyun oynarken bi anda dondu ve kendini yeniden başlattı sonrasinda boyle oldu herseyi denedim sdd ram ekran karti her seyi cikar tak yaptim bios girebiliyorum bios sifirladim en sonunda pek kaliteli olmayan bir usb vardi icinde vindows 11 kurulu ama simdiye kadar 3 4 kez format atmisimdir hatta en son 1 ay önce attım tekrar onun ile format atmayi denedim aciliyor ama mavi ekran ve sadece mouse var yazdirma kismi gelmiyor ayrica anakart uzerinde ez debug ledlerinden boot işigi yanıyor ama format usb uzerinden acarsam yanmiyor fakat yinede format icin acilan pencere gelmiyor 2 sattir her şeyi denedim sebebini bulamadim birde son birkaç gündür bolgisayar donup 2 3 saniye mouse takilarak ilerleyip sonunda kendini otomatik yebiden baslatiyordu pek umursamammistim ama bugün cok sik olmaya basladi ve sorunu anlayamadan bilgisayar bu hale geldi ayrıca bios update yapicaktim bios surumum baya eski 2024 mart dan kalma belki onunlada ilgili olabilir lütfen yardımcı olun

hocam tam olarak sorununuzu çözer mi bilmiyorum ama buna benzer olay benim başıma gelmişti. Flash belleğe kurulum gerektirmeyen linux isolarından birini yazdırıp sistemi usb den çalıştırmıştım her şey çalışıyodu bende usb üzerinden ssdmi sağlığına baktığımda ssd mefta olmuştu daha sonra yeni ssd alıp sistemi kontrol ettiğimde hiçbi sorun olmamıştı

hocam tam olarak sorununuzu çözer mi bilmiyorum ama buna benzer olay benim başıma gelmişti. Flash belleğe kurulum gerektirmeyen linux isolarından birini yazdırıp sistemi usb den çalıştırmıştım her şey çalışıyodu bende usb üzerinden ssdmi sağlığına baktığımda ssd mefta olmuştu daha sonra yeni ssd alıp sistemi kontrol ettiğimde hiçbi sorun olmamıştı
hocam yorumunuz için teşekkür ederim fakat 1 veya 2 gün önce ssd sağlığıma baktim ve yüzde 98 gözüküyordu iso dosyasi yazdirma olayıda çalışmaz diye düşünüyorum çünkü usbden format kısmınada giremiyorum

hocam yorumunuz için teşekkür ederim fakat 1 veya 2 gün önce ssd sağlığıma baktim ve yüzde 98 gözüküyordu iso dosyasi yazdirma olayıda çalışmaz diye düşünüyorum çünkü usbden format kısmınada giremiyorum
hocam apu dan görüntü alabiliyor musunuz peki?

hocam apu dan görüntü alabiliyor musunuz peki?
Anakartdaki giristen bahsediyosunuz galiba orda vga girisi olduğu için deneyemedim ama görüntü alma kisminda sorunum yok bilgisayar aciliyor goruntu geliyor sadec anakart markasinin yazdığı ksiimda msi kisminda takili kaliyor

Anakartdaki giristen bahsediyosunuz galiba orda vga girisi olduğu için deneyemedim ama görüntü alma kisminda sorunum yok bilgisayar aciliyor goruntu geliyor sadec anakart markasinin yazdığı ksiimda msi kisminda takili kaliyor
hocam belki ekran kartında bi sorun vardır diye söylemiştim

Geri