Bilgisayar Donanım Önerileri ve Yükseltmeleri

Bide hocam benim kuzen 2 k ya 240 mm sıvı soğutma aldı 6000 rpm yazıyor benim zalman 3000 diye biliyorum normalmi

Hocam boştayken
işte 240mm olduğu için yüksek hızlarda çalışması lazım soğutmak için :D çoğu 360mm yüksek hızlarda çalışmaz çünkü soğutması yetiyor normaldir diye düşünüyorum.

işte 240mm olduğu için yüksek hızlarda çalışması lazım soğutmak için :D çoğu 360mm yüksek hızlarda çalışmaz çünkü soğutması yetiyor normaldir diye düşünüyorum.
Anladım peki kasa fanlarını kapatmanın yolu varmı ben valo oynuyorum ordada çok ısınmıyor sadece sıvı soğutma açık kalsın oluyormu böyle

Anladım peki kasa fanlarını kapatmanın yolu varmı ben valo oynuyorum ordada çok ısınmıyor sadece sıvı soğutma açık kalsın oluyormu böyle
olmuyor diye biliyorum kasa fanlarının çalışması lazım yoksa soğuk hava alamaz problem olur.

Hocam sizce o fanlar çok rahatsız edecek ses çıkarırmı
daha yüksek seste çalışan fanlar var :D maximum yükte sinir bozabilir ama hani maximum yüke getirmek çok ta kolay değil oyun ile olacak şey değil :D yani boştayken hiç farketmezsin oyundayken kulaklık takarsan yine farketmezsin.

Geri