Bıraktımx
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Çocuksun reis, bunlarla eğleniyorsun, sana bu eğlenceyi veren forum yöneticilerinde suç. Sen de haklısın
Çocuksun reis, bunlarla eğleniyorsun, sana bu eğlenceyi veren forum yöneticilerinde suç. Sen de haklısın
Hocam biraz baktım sanırsam bu ramden çekme olayı maalesef harici kart olmadığı için kapanmıyor ama sizin çektiğiniz sıkıntı siz daha oyunu açmadan çekiyor olması . Normal mi bilmiyorum ama oyuna girmeden çekiyor olmaması lazım bana kalırsa . Zaten önceden de olmadığından bahsettiniz . Dediğim gibi DDU destekliyorsa amd nin tüm sürücülerini bunla kaldırıp tekrar kurmayı deneyin büyük ihtimalle sorun düzelmiş olur yeniden başlatma sonrasında daBu laptop da çift kanal var ama biri gömülü 8 gb Rami 12 gb yapabilirim yada 16 gb alıp 20 yapabilirim
DeneyeyimHocam biraz baktım sanırsam bu ramden çekme olayı maalesef harici kart olmadığı için kapanmıyor ama sizin çektiğiniz sıkıntı siz daha oyunu açmadan çekiyor olması . Normal mi bilmiyorum ama oyuna girmeden çekiyor olmaması lazım bana kalırsa . Zaten önceden de olmadığından bahsettiniz . Dediğim gibi DDU destekliyorsa amd nin tüm sürücülerini bunla kaldırıp tekrar kurmayı deneyin büyük ihtimalle sorun düzelmiş olur yeniden başlatma sonrasında da
Baktımda çok uğraştırıcı bişey gibi duruyorHocam biraz baktım sanırsam bu ramden çekme olayı maalesef harici kart olmadığı için kapanmıyor ama sizin çektiğiniz sıkıntı siz daha oyunu açmadan çekiyor olması . Normal mi bilmiyorum ama oyuna girmeden çekiyor olmaması lazım bana kalırsa . Zaten önceden de olmadığından bahsettiniz . Dediğim gibi DDU destekliyorsa amd nin tüm sürücülerini bunla kaldırıp tekrar kurmayı deneyin büyük ihtimalle sorun düzelmiş olur yeniden başlatma sonrasında da
ddu yaptığımda açıldığında tekrar mı ekran kartı driverını indirmem gerekiyorHocam biraz baktım sanırsam bu ramden çekme olayı maalesef harici kart olmadığı için kapanmıyor ama sizin çektiğiniz sıkıntı siz daha oyunu açmadan çekiyor olması . Normal mi bilmiyorum ama oyuna girmeden çekiyor olmaması lazım bana kalırsa . Zaten önceden de olmadığından bahsettiniz . Dediğim gibi DDU destekliyorsa amd nin tüm sürücülerini bunla kaldırıp tekrar kurmayı deneyin büyük ihtimalle sorun düzelmiş olur yeniden başlatma sonrasında da
Evet hocamDeneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktımda çok uğraştırıcı bişey gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddu yaptığımda açıldığında tekrar mı ekran kartı driverını indirmem gerekiyor
bu işlemi yaptığımda bi sıkıntı olur mu açılmama gibiEvet hocam
Hayır niye olsun . Öyle bişey olsa direk format attığınız gibi bilgisayar açılmazdı zaten . Biz sadece silip tekrar geri yüklüyoruz belki bir arıza yada sorun vardır diyebu işlemi yaptığımda bi sıkıntı olur mu açılmama gibi
anladım o zaman yapiyim belki düzelirHayır niye olsun . Öyle bişey olsa direk format attığınız gibi bilgisayar açılmazdı zaten . Biz sadece silip tekrar geri yüklüyoruz belki bir arıza yada sorun vardır diye
yaptım ama bişey değişmediHayır niye olsun . Öyle bişey olsa direk format attığınız gibi bilgisayar açılmazdı zaten . Biz sadece silip tekrar geri yüklüyoruz belki bir arıza yada sorun vardır diye
bide burası normalde 5.8 di niye bu kadar düştü burası ddu yapmadan öncede böyleydiHayır niye olsun . Öyle bişey olsa direk format attığınız gibi bilgisayar açılmazdı zaten . Biz sadece silip tekrar geri yüklüyoruz belki bir arıza yada sorun vardır diye