Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Gidip sahibindene rx 570 yazıp 4gb modellere bakıp fiyatları görünce gelmiş bana yazıyor yada 3 4 ay önceki ilanlara bakıp
7000 tabi, minerlar koşturur seni 5K yazarsankardeş sen nasıl bir fırsatçısın be milletin kafasını bulandırma nasıl 7000 bin aklın mantığın yok mu
bana daha ucuz bulursan ne kadar varsa alırım direk. Hangi şehir olursa olsun yola çıkarım şimdi.pp ye bakıyorum tipinde tam bir fırsatçı tipi var senden kimseye hayır gelmez buraya yorum yapıp milletin aklını bulandırma 7 bine rx570 diyorsun yazık kafana harbiden
kendisini ekonomi bakanı sanıyor tipini yediğim sg uzaklaş buradan git fırsatçılığını yandaşlarına yapGidip sahibindene rx 570 yazıp 4gb modellere bakıp fiyatları görünce gelmiş bana yazıyor yada 3 4 ay önceki ilanlara bakıp
alır fazla paraya satarsın fırsatçı it senibana daha ucuz bulursan ne kadar varsa alırım direk. Hangi şehir olursa olsun yola çıkarım şimdi.
Ya bırak ne bilsin bunlar 3 4 ay önceki ilana bakıp gelip burda kafa tutuyor cahil.7000 tabi, minerlar koşturur seni 5K yazarsan
Sen nefes al yoksa senin nefesini kesicem birazdankendisini ekonomi bakanı sanıyor tipini yediğim sg uzaklaş buradan git fırsatçılığını yandaşlarına yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
alır fazla paraya satarsın fırsatçı it seni
hocam bir fiyat değil de tavsiye söyleyeceğim, ekran kartını ayrı satın, sonrasını da toplu veya ayrı satarsınız farketmez, 1-2k kara sokar siziÖncelikle herkese iyi günler. 2021 Ocak sonunda aldığım bilgisayarımı satılığa çıkartmak istiyorum fakat fiyat belirlemekte zorlandım. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.
- MSI RX 570 ARMOR OC 8GB 256 Bit
- AMD RYZEN 5 2600X TRAY 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci
- MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4
- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz CL16 Single Kit
- ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
- POWER BOOST VK-P1900B 500W RGB Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
cahil seni doğuran ***** rx570 e 7 bin fiyat çekiyorsun stok sorunu olduğunu bilmeyecek kadar cahil bir fırsatçısınYa bırak ne bilsin bunlar 3 4 ay önceki ilana bakıp gelip burda kafa tutuyor cahil.
Sen nefes al yoksa senin nefesini kesicem birazdan
numara bırak acil özeldenYa bırak ne bilsin bunlar 3 4 ay önceki ilana bakıp gelip burda kafa tutuyor cahil.
Sen nefes al yoksa senin nefesini kesicem birazdan
Olur.cahil seni doğuran ***** rx570 e 7 bin fiyat çekiyorsun stok sorunu olduğunu bilmeyecek kadar cahil bir fırsatçısın
numara bırak acil özelden
Hadi git babanın telefonundan ara şimdi.cahil seni doğuran ***** rx570 e 7 bin fiyat çekiyorsun stok sorunu olduğunu bilmeyecek kadar cahil bir fırsatçısın
numara bırak acil özelden
4gb rx570 ler 3.5-5k arasıGidip sahibindene rx 570 yazıp 4gb modellere bakıp fiyatları görünce gelmiş bana yazıyor yada 3 4 ay önceki ilanlara bakıp
Bilmez cahil ne bilsin4gb rx570 ler 3.5-5k arası
yok ağlamıyorum gözüme ekran kartı kaçtıAynen dostum.
Alıntıyı görüntüle