Çözüldü✓ Bilgisayar format atamıyorum

Bthngnd

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese iyi akşamlar bilgisayarım çöktü format atmak için flash hazırlatıp taktım uefi kurulum seçtim fakat 15 dk dır aynı ekranda kaldı ilk baş windows logosu geliyor sonra yuvarlak halkalar dönüyor anakart b450m a pro max nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    877.6 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
Ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran aldım bilgisayara reset attım her şey ondan sonra başladı acaba ssd hasar almış olabilirmi ?
Maalesef sorunu bilmiyorum. @İbrahim Özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyebileceğin farklı bir ssd ya da hdd var mı?

Herkese iyi akşamlar bilgisayarım çöktü format atmak için flash hazırlatıp taktım uefi kurulum seçtim fakat 15 dk dır aynı ekranda kaldı ilk baş windows logosu geliyor sonra yuvarlak halkalar dönüyor anakart b450m a pro max nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
sen uefi seçtiğine emin misin

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 44
Diskinizde recovery bölümü mevcut ise recovery deneyebilirsiniz. Bu şekilde kurtarma seçeneklerinden bilgisayarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz format girişiminiz başarısız oluyorsa.

Diskinizde recovery bölümü mevcut ise recovery deneyebilirsiniz. Bu şekilde kurtarma seçeneklerinden bilgisayarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz format girişiminiz başarısız oluyorsa.
Recovery nasıl geçicem win kurulumu ben yapmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri