Bilgisayar geçici bi heves midir?

Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama 12-13K gibi bi para verip birkaç ay sonra bırakırım diye tereddütteyim. Evde eski bi laptobum var ve geforce now üzerinden ets 2 oynuyorum. Başka oyunlar pek sarmıyor beni eskisi kadar. Sizce sistem toplamak geçici bi heves mi? 3-4 ay boyunca maaşı biriktirip sistem almak pişmanlık mıdır?

Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama 12-13K gibi bi para verip birkaç ay sonra bırakırım diye tereddütteyim. Evde eski bi laptobum var ve geforce now üzerinden ets 2 oynuyorum. Başka oyunlar pek sarmıyor beni eskisi kadar. Sizce sistem toplamak geçici bi heves mi? 3-4 ay boyunca maaşı biriktirip sistem almak pişmanlık mıdır?
Bunalımdasın bence. Ben de oyunlardan sıkılmaya başlamıştım pcyi upgrade edince bi gaz geldi bir kaç oyun yükledim oynuyorum baya

bak bence bir hobi edin bilgisayar al apu bi tane yanına mesela elektro gitar al tek başına bilgisayar aşırı sıkıcı oluyor keşke daha düşük bi pc alıp bass gitarımı yenileseydim diyorum şu anda

benide sarmıyor sistemi topladık boşa durmasın diye photoshop blender felan başladım :D

eskiden diyordum benimde bilgisyarım olsa bende oynasam falan sonra aldım koşede duruyor arada sırada cs valo atıp kapatıyorum

Totalde 45klık setupum var topladıktan sonra sürekli garantiye felan gitti sistemim derken oyun hevesim kaçtı, onun dışında pek heyecanlanmadım bence geçici bir heves ama yinede olmazsa olmuyor her eve bi sistem lazım gibi :D

eğer normal oyun için alacaksanız 6 ay kadar aktif deli gibi kullanırsınız sonradan salmaya başlarsınız ama hedefleriniz varsa ikinci meslek olarak yayıncılık ozaman hem zevk alırsınız hemde işiniz olur ben ikinci meslek olarak yayıncılık yapacağım

Benim anladığım kendinizi yalnız hissediyorsunuz uğraş bir şey arıyorsunuz kendinize size tek önereceğim şudur
sizi ne mutlu ediyorsa ona yoğunlaşın örnek verim benim hayatım baya bir zor geçiyor o yüzden kendimi işten gelince direk bilgisayara veriyorum
artı psikiyatri yardımı alıyorum bilgisayar sizi rahatlatacaksa toplayın ama 1 2 ay sonra sıkılacaksanız 12 bini çöpe atmayın

önceliklerin değişirse sıkılırsın

Bir Enes kirazoglu değilsen hevesin biter.

Ben küçüklüğümden beri pc hayali kuruyordum sadece 5 6 ay hevesle oynadım sonrası sıkıntı.

Zaten bir laptop'un varsa ve düzgün çalíşıyorsa, boşa harcamış olursun paranı. 15000 liraya toplayacağın bir bilgisayar da zaten çok şey fark ettiren bir cihaz olmaz. Evinde yer işgal eder sade.

FPS , Story tarzı oyunları oynar mısınız ?

Geri