Bilgisayar hızlandırma

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Hangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten pc 6 yıllık
Owerclock hangi parçalara yapılır ? Ve nasıl yapabilirim yardım edin anlatabilirmisiniz lütfen

Hangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten PC 6 yıllık
Owerclock hangi parçalara yapılır ? Ve nasıl yapabilirim yardım edin anlatabilirmisiniz lütfen
açıkca söyleyeyim büyük ihtimal bilgisayarında stok soğutucu var olurda owerclock yapsan bile işlemcini aşırı yükleyip bozabilirsin yapmamanı öneririm

Hangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten PC 6 yıllık
Hocam bence zorlamayin zaten parçalar eskieğer birde kasan hava almiyor stok sogutucu kullaniyorsan o pc ye oc yapmak yapmamaktan daha kanser eder insanı

Hocam bence zorlamayin zaten parçalar eskieğer birde kasan hava almiyor stok sogutucu kullaniyorsan o PC ye oc yapmak yapmamaktan daha kanser eder insanı
aga zaten kanser oldum yeni bilgisayar almadan bununla idare etmem lazım işte oyunlar gram zevk vermiyor 20 fps falan
off napıcam ben

Yani hocam bilemedim o sistem nasıl hizlandirilir şimdi zaten yapacağın oc de 20fps aliyorsan en fazla 25 30 yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD Athlon II X4 640 Processor
Gigabyte GA-78LMT-S2PT

Komik gelebilir ama çok eski parçalar işte
Yok hocam niye komik gelsin eski parça adı üstünde

Bence bilerek kafana göre (çok da yapma ev yanmasın :d) oc yap pcyi boz zaten 6 yıllık dersin evdekilere yenisini alırlar :d

Geri