açıkca söyleyeyim büyük ihtimal bilgisayarında stok soğutucu var olurda owerclock yapsan bile işlemcini aşırı yükleyip bozabilirsin yapmamanı öneririmHangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten PC 6 yıllık
Owerclock hangi parçalara yapılır ? Ve nasıl yapabilirim yardım edin anlatabilirmisiniz lütfen
Hocam bence zorlamayin zaten parçalar eskieğer birde kasan hava almiyor stok sogutucu kullaniyorsan o pc ye oc yapmak yapmamaktan daha kanser eder insanıHangi parçalara owerclock yapılabilirse hepsine yapmak istiyorum zarar falan umrumda değil . Zaten PC 6 yıllık
Owerclock hangi parçalara yapılır ? Ve nasıl yapabilirim yardım edin anlatabilirmisiniz lütfen
aga zaten kanser oldum yeni bilgisayar almadan bununla idare etmem lazım işte oyunlar gram zevk vermiyor 20 fps falanHocam bence zorlamayin zaten parçalar eskieğer birde kasan hava almiyor stok sogutucu kullaniyorsan o PC ye oc yapmak yapmamaktan daha kanser eder insanı
Ozaman anakartın işlemcin ne ?aga zaten kanser oldum yeni bilgisayar almadan bununla idare etmem lazım işte oyunlar gram zevk vermiyor 20 fps falan
off napıcam ben
İmzada yazıyorOzaman anakartın işlemcin ne ?
Mobilde gozukmuyor da gördüm tamamİmzada yazıyor
Yok hocam niye komik gelsin eski parça adı üstündeAMD Athlon II X4 640 Processor
Gigabyte GA-78LMT-S2PT
Komik gelebilir ama çok eski parçalar işte