Bilgisayar için masa önerisi

Reaksiyon skoru
53
Bütçe
3000
standart bir kullanıcı için bilgisayar setupu kurulmak üzere fp bir masa arıyorum kullandığım masada bazı göçmeler oluştu aradığım özellikler nb f80 monitör kolu ile uyumlu bir şekilde çalışabilmesi (bazı masa profilleri engelleyebiliyor) aşırı bir fiyata sahip olmaması ve varsa çekmece veya saklama alanı bulunması fakat bu pek önemli değil şu modeli inceliyorum fakat sizinde görüşlerinizi almak isterim

Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam
Bu tarz ayaklı masalara ben pek güvenemiyorum bende de vardı böyle "aynı taraftaki ayaklar" yani sağdakiler ile soldakiler bitişikti. Masa sallanıyordu. Tavsiyem bağımsız ayaklı bir masa al. Bu tarz alabilirsin ama sallanmaması için bunların oyuncu masası adı altında pahalıya satılan modelleri var belki bilirsin yükseklik ayarı yapılabilenler falan var. Hah işte onlar sağlam olur.

Ikinci diyeceğim sey ise tahta ayaklı al onlar hiç sallanmaz.
Tabi bunlar benim deneyimlerim sonucu oluşan düşüncelerim
Bir de ben masanın sallanmasına takıyorum sadece gerisi pek önemli değil bende :) bu yüzden düşüncelerim bu yönde

Bu fiyat bandı için kaliteli bir ürün yok özellikle de monitör kolunu kaldıracak kadar
ortalama fiyatı ne kadar arttırmalıyım hocam yanlış hatırlamıyorsam ikea alex modeli masalara gidipde 8-9k vermek istemiyorum açıkcası

Bu tarz ayaklı masalara ben pek güvenemiyorum bende de vardı böyle "aynı taraftaki ayaklar" yani sağdakiler ile soldakiler bitişikti. Masa sallanıyordu. Tavsiyem bağımsız ayaklı bir masa al. Bu tarz alabilirsin ama sallanmaması için bunların oyuncu masası adı altında pahalıya satılan modelleri var belki bilirsin yükseklik ayarı yapılabilenler falan var. Hah işte onlar sağlam olur.

Bir de ben masanın sallanmasına takıyorum sadece gerisi pek önemli değil bende :) bu yüzden düşüncelerim bu yönde
https://www.pttavm.com/myniture-hom...siyah-36-mm-kalinlik-160-x-90-cm-p-1008888081 şu tarz bir şey kurtarır ama pahalı maalesef

aktif olarak kullandığınız masanın linki var mıdır hocam veya bu masa üzerine koyacağım sistem için sallanma konusunda herhangi bir risk oluşturur mu olası bir küçük depremde

ortalama fiyatı ne kadar arttırmalıyım hocam yanlış hatırlamıyorsam ikea alex modeli masalara gidipde 8-9k vermek istemiyorum açıkcası
Tamamen ürüne bağlı eğer uygun fiyatlı bir şey çıkmazsa gidip bir marangozdan fiyat alman daha işine gelir :D

Attığım linkteki masanın 180x90ı 5700dü geçen bayramdan önce çok takip ettim alacaktım almadım adamlar zamlanır alın dedi yinede almadım şuan ne stok kaldı ne fiyat 10 12 bandını görüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi fazla aşmış hocam :D öneri için teşekkürler herhangi bir marangozla anlaşsam sizce fiyat ne şekilde çıkar bilginiz var mıdır genel olarak masa piyasasına hakim değilim benim pahalım şuanki kitlenin normali olabilir kusura bakmayın
Dediğim gibi tamamen kullanacağı malzemeye bağlı sen ölçülerini al git malzemeye göre fark çıkacaktır hepsini söyler zaten marangoz bulunduğum ilçede bu işi yaptırmak çok zor bir şey diyemiyorum

Attığım linkteki masanın 180x90ı 5700dü geçen bayramdan önce çok takip ettim alacaktım almadım adamlar zamlanır alın dedi yinede almadım şuan ne stok kaldı ne fiyat 10 12 bandını görüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi tamamen kullanacağı malzemeye bağlı sen ölçülerini al git malzemeye göre fark çıkacaktır hepsini söyler zaten marangoz bulunduğum ilçede bu işi yaptırmak çok zor bir şey diyemiyorum
saolun hocam iyi forumlar

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Geri