Neler Yeni

Bilgisayar ile alakalı ilginç anılarınızı anlatın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İlk kez undervolt yapmaya çalışırken pc donmuştu az kalsın kalp krizi geçirecektim tabi bilmiyordum bozulmayacağını :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avastla laptopu taramıştı kuzenim 400 civarı virüs bulmuşdu :D

Laptopun hava kanalına su dökmüşdüm görüntünün anası ağlamıştı ama hala çalışıyordu. Sonra Windows 10 yükledim ESC tuşu birakç gün bozuk kaldı ama sorun gitti.

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Bilgisayarın güç kaynağını açtım herşeyi bağladım sonra pcyi çalışıtrdım güç kaynağında bir kısımla oynadım elektrik çarptı çok canım acımıştı ama hala aynı pcyi kullanıyorum qwe

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bilgisayarın güç kaynağını açtım herşeyi bağladım sonra pcyi çalışıtrdım güç kaynağında bir kısımla oynadım elektrik çarptı çok canım acımıştı ama hala aynı pcyi kullanıyorum qwe
Kaç W verdi :D

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Bilgisayarım(dizüstü)eskidiği için termal macun azalmıştı,fanlarda tozlanmıştı,fanları falan açıp temizledim ama termal macunu yenilemediğim için yüksek ısı sonucu oyunlarda kapanma sorunu vardı.
Bende üstün zekamı kullanarak en azından fan performansı attırım dedim.
Ve laptop ayaklarına JENGA koydum bilgisayar 10 cm yukarıda oynuyorum 🙃
Ve 1 -2 hafta sonra masaya su dökmüştüm ve o JENGA bilgisayarımı en az 450-500 tllik masraftan kurtardı.
Bazen cimrilik işe yarıyor 😂

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Küçükken HDD'em bozulmuştu HDD almıştık usb'den boot edip format etmek için biosa girmek gerekiyordu acayip bir şekilde biosdan korkuyordum hele açılmadan önce sistem özellkileri yazıyor korkudan ölüyordum rüyama giriyordu.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bilgisayarım(dizüstü)eskidiği için termal macun azalmıştı,fanlarda tozlanmıştı,fanları falan açıp temizledim ama termal macunu yenilemediğim için yüksek ısı sonucu oyunlarda kapanma sorunu vardı.
Bende üstün zekamı kullanarak en azından fan performansı attırım dedim.
Ve laptop ayaklarına JENGA koydum bilgisayar 10 cm yukarıda oynuyorum 🙃
Ve 1 -2 hafta sonra masaya su dökmüştüm ve o JENGA bilgisayarımı en az 450-500 tllik masraftan kurtardı.
Bazen cimrilik işe yarıyor 😂
Aklıma İskender Sivrizeka geldi nedense :D

Küçükken HDD'em bozulmuştu HDD almıştık usb'den boot edip format etmek için biosa girmek gerekiyordu acayip bir şekilde biosdan korkuyordum hele açılmadan önce sistem özellkileri yazıyor korkudan ölüyordum rüyama giriyordu.
O ne alaka reyiz QWEGEGERAGRG

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bilmiyorum ama çok korkuyordum :D :D
Benim de korkum mavi ekrandı. Biliyorum sorun var demektir bu ama mavi ekran çıkarsa laptop direk gg olur sanıyordum bikere NFS Rivals'da olmuşdu o muydu hatırlamıyorum ama QWEQEQ

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Benim de korkum mavi ekrandı. Biliyorum sorun var demektir bu ama mavi ekran çıkarsa laptop direk gg olur sanıyordum bikere NFS Rivals'da olmuşdu o muydu hatırlamıyorum ama QWEQEQ
Hala tırsmıyor değilim bios ekranından.

Mavi olan eski sistem bioslarından bahsediyorum asddas

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hala tırsmıyor değilim bios ekranından.

Mavi olan eski sistem bioslarından bahsediyorum asddas
Onun daha az korkunç olması gerekmiyor mu :D

Deepnise

80+
13 sene önce bilgisayarın stock fanının vidalarını kurcalayıp kaybetmiştim. Zamanla altında olan termal macun ise tutmamaya başlayınca haliyle düştü. Çözüm olarak japon yapıştırıcısı ile sorunu aşmaya çalıştım ancak bu sefer işlemci yanmıştı kısa bir süre sonra. Japon yapıştırıcısı ile 3 gün sapasağlam çalıştı ama.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
13 sene önce bilgisayarın stock fanının vidalarını kurcalayıp kaybetmiştim. Zamanla altında olan termal macun ise tutmamaya başlayınca haliyle düştü. Çözüm olarak japon yapıştırıcısı ile sorunu aşmaya çalıştım ancak bu sefer işlemci yanmıştı kısa bir süre sonra. Japon yapıştırıcısı ile 3 gün sapasağlam çalıştı ama.
Niye kurcalıyon aga :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom