Deepnise
80+
11-12 yaşında merak ediyorsun bazı şeyleri kurcalıyorsun Boza boza öğrenme yöntemi ile deneyimledim bazı şeyleri.Niye kurcalıyon aga
11-12 yaşında merak ediyorsun bazı şeyleri kurcalıyorsun Boza boza öğrenme yöntemi ile deneyimledim bazı şeyleri.Niye kurcalıyon aga
Titreye titreyerek mi? Elektrik hala çarpıyor muydu xdBu kablo vardı eskiden kırılmıştı priz bölümünü kesip rengine göre bantla birleştirip bantlayacaktım. Bi baktım renkler farklı umursamadım hepsini bir yere bantladım. Prize takınca tak bir voltaj geldi bana hayatımda ilk defa elektrik çarptı bide titreye titreye ailemin yanına koştum.
Alıntıyı görüntüle
Vücutdaydı elektrik kral ilk defa çarpıyor ya birde psikolojik olarak etkisindeydim sanki hayla gitmemiş gibi elektrik.Titreye titreyerek mi? Elektrik hala çarpıyor muydu xd
Elektrik psikolojik olarak da çarpmış.Vücutdaydı elektrik kral ilk defa çarpıyor ya birde psikolojik olarak etkisindeydim sanki hayla gitmemiş gibi elektrik.
O gün bu gündür önlem alırım kral. 5 Volt kablolalarla bile kurcalanırken diyorum acaba elektrik çarparmı halbuki 5 volt bana bir şey yapmaz. Birde o kabloyu düşün 750 V kadar prizden güç çekebiliyor allahtan çok durmadım saniyelikdi direk çekildim.Elektrik psikolojik olarak da çarpmış.