Neler Yeni

Bilgisayar ile alakalı ilginç anılarınızı anlatın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
eskiden korkunclu karılı bır oyun vardi duvarın kenarına degdirince cıkıyordu. bilmiyordum bir arkadas onermisti ilk oynadıgımda korkunclu karı cıkınca korkudan arkaya dogru duserken kasaya ayagım carpmıs kasayı yana dusurmustum(yaş 6 )
İyi bari kimseye güvenemeyeceğini erkenden anlamışsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartsız kullanır
Stonks

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
eskiden korkunclu karılı bır oyun vardi duvarın kenarına degdirince cıkıyordu. bilmiyordum bir arkadas onermisti ilk oynadıgımda korkunclu karı cıkınca korkudan arkaya dogru duserken kasaya ayagım carpmıs kasayı yana dusurmustum(yaş 6 )
Onu ben oynamıştım 2 gün felç kaldım sağolsun kuzenim

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

BMW_M4

80+ Bronze
Benim laptop @Kesteko biri var dakka başı bişey atıyo mesaj pc delirdi lan yeter dedi kestekoya ulan adam bana saygılı ol diyor pc çıldırıyor yav.
en sonunda pc bağırdı
kesteko kim ki sana saygı dersi veriyor dedi
canım pcm.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
:D :D

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben başlıyorum:

Laptopu heralde düşüre düşüre sol üst köşeyi baya açılmıştı içine bakıyodum ne var niye. Ne kadar geçti bilmiyorum ondan sonra o kırık yerden bi parça çıktı. Bende onu tekrar içine soktum öyle çalıştırdım. Sonra ne kadar geçti yine bilmiyorum açma yuşu gg olmuştu. Bende o kırık köşeye bastırıp ekranı yavaşça kapayarak açıyordum QWEQWE. Sonra kuzenlerime gitmiştik orda bi İngilizce yazılı klasik mavi ekran çıkmıştı ondan sonra tamamen gg olmuştu. Garantiye gönderdik şarj girişi bozuk diye (ama sorun tabii ki ora değildi :d) Sonra birkaç hafta sonra yapamayıp bize tekrar gönderdiler. Birkaç yıl sonra meraktan içini açtım bir de ne göreyim, EKRAN KARTI YOK. Bu da böyle bir anıydı xd
anakart takılıyken arka kapağı açmaya çalışmıştım

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Benim laptop @Kesteko biri var dakka başı bişey atıyo mesaj PC delirdi lan yeter dedi kestekoya ulan adam bana saygılı ol diyor PC çıldırıyor yav.
en sonunda PC bağırdı
kesteko kim ki sana saygı dersi veriyor dedi
canım pcm.
Bilgisayara bak konuşuyo xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlginç bir olay ps3 te bi yandan PC sayılır bi arkadaşa gittiydik arkadaş ps3ü önce ekrana fırlatmıştı sonrada ekranı yere atmıştı çok iyidi
Double kill

BMW_M4

80+ Bronze

Gamer_g

80+ Bronze
Ben başlıyorum:

Laptopu heralde düşüre düşüre sol üst köşeyi baya açılmıştı içine bakıyodum ne var niye. Ne kadar geçti bilmiyorum ondan sonra o kırık yerden bi parça çıktı. Bende onu tekrar içine soktum öyle çalıştırdım. Sonra ne kadar geçti yine bilmiyorum açma yuşu gg olmuştu. Bende o kırık köşeye bastırıp ekranı yavaşça kapayarak açıyordum QWEQWE. Sonra kuzenlerime gitmiştik orda bi İngilizce yazılı klasik mavi ekran çıkmıştı ondan sonra tamamen gg olmuştu. Garantiye gönderdik şarj girişi bozuk diye (ama sorun tabii ki ora değildi :d) Sonra birkaç hafta sonra yapamayıp bize tekrar gönderdiler. Birkaç yıl sonra meraktan içini açtım bir de ne göreyim, EKRAN KARTI YOK. Bu da böyle bir anıydı xd
Eski PC açılmıyordu baktım güç tuşu çıkmış kasadan çok eskiydi 13yıllık düğmedeki kablo da çıkmıştı geri düz kontakla çalıştırdım hep sonra bı kereden tırrr diye ses çıktı korktum zaten HDD mı ne sorunluylu bıktım uğraşmaktan sonra sinirlendim tüm parçaları kabloları söktüm (anakart,ekran kartı,işlemci hariç)

Top Bottom