Neler Yeni

Bilgisayar ile alakalı ilginç anılarınızı anlatın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben başlıyorum:

Laptopu heralde düşüre düşüre sol üst köşeyi baya açılmıştı içine bakıyodum ne var niye. Ne kadar geçti bilmiyorum ondan sonra o kırık yerden bi parça çıktı. Bende onu tekrar içine soktum öyle çalıştırdım. Sonra ne kadar geçti yine bilmiyorum açma yuşu gg olmuştu. Bende o kırık köşeye bastırıp ekranı yavaşça kapayarak açıyordum QWEQWE. Sonra kuzenlerime gitmiştik orda bi İngilizce yazılı klasik mavi ekran çıkmıştı ondan sonra tamamen gg olmuştu. Garantiye gönderdik şarj girişi bozuk diye (ama sorun tabii ki ora değildi :d) Sonra birkaç hafta sonra yapamayıp bize tekrar gönderdiler. Birkaç yıl sonra meraktan içini açtım bir de ne göreyim, EKRAN KARTI YOK. Bu da böyle bir anıydı xd

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Ben başlıyorum:

Laptopu heralde düşüre düşüre sol üst köşeyi baya açılmıştı içine bakıyodum ne var niye. Ne kadar geçti bilmiyorum ondan sonra o kırık yerden bi parça çıktı. Bende onu tekrar içine soktum öyle çalıştırdım. Sonra ne kadar geçti yine bilmiyorum açma yuşu gg olmuştu. Bende o kırık köşeye bastırıp ekranı yavaşça kapayarak açıyordum QWEQWE. Sonra kuzenlerime gitmiştik orda bi İngilizce yazılı klasik mavi ekran çıkmıştı ondan sonra tamamen gg olmuştu. Garantiye gönderdik şarj girişi bozuk diye (ama sorun tabii ki ora değildi :d) Sonra birkaç hafta sonra yapamayıp bize tekrar gönderdiler. Birkaç yıl sonra meraktan içini açtım bir de ne göreyim, EKRAN KARTI YOK. Bu da böyle bir anıydı xd
kasamın ön tarafının kapağı kırıldı eskiydi zaten ama neyse

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben başlıyorum:

Bundan 8 sene önce falan dedemler bize gelmiş akşam yemeği yiyecez S4 League açık oynuyorum elektrikler gitti hemen geri geldi ve bilgisayarın ekran kartı yanmıştı. O belediye o günden beri iflah olmadi sağlam sövmüştüm.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bundan 8 sene önce falan dedemler bize gelmiş akşam yemeği yiyecez S4 League açık oynuyorum elektrikler gitti hemen geri geldi ve bilgisayarın ekran kartı yanmıştı. O belediye o günden beri iflah olmadi sağlam sövmüştüm.
Aga be ondan sonra ne kadar bilgisayarsız kalmıştım?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
eskiden korkunclu karılı bır oyun vardi duvarın kenarına degdirince cıkıyordu. bilmiyordum bir arkadas onermisti ilk oynadıgımda korkunclu karı cıkınca korkudan arkaya dogru duserken kasaya ayagım carpmıs kasayı yana dusurmustum(yaş 6 )

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
İlginç bir olay ps3 te bi yandan pc sayılır bi arkadaşa gittiydik arkadaş ps3ü önce ekrana fırlatmıştı sonrada ekranı yere atmıştı çok iyidi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap