Ethernet kablosu olmadan kullanamıyor muyum? Laptopumda oluyordumodeminden sarı veya gri bir kablo çekmen lazım pc ye
Ethernet kablosu alman gerek sonra wifi driverlarını kurman gerek diye biliyorum hocamBilgisayarı yeni aldım ve internete bağlanamıyorum. Yardım eder misiniz?
onun için adaptör alman lazım 400-500 arasıEthernet kablosu olmadan kullanamıyor muyum? Laptopumda oluyordu
Anakart wifi desteklemiyorsa olmazEthernet kablosu olmadan kullanamıyor muyum? Laptopumda oluyordu
Yıl olmuş 2025 saçma değil mi wifi desteklenmeyen anakart olmasıAnakart wifi desteklemiyorsa olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ethernet kablosu çek en iyisi
Anakart üretildikten sonra olmaz ki tam üretirken yapmalari lazimYıl olmuş 2025 saçma değil mi wifi desteklenmeyen anakart olması
Wifi adaptörü iyi olur bende aldım kablo ile aynı hızı veriyorWifi adaptörü alırsan bağlanabilirsin.
Üst düzey kartlar dışında yok maalesefYıl olmuş 2025 saçma değil mi wifi desteklenmeyen anakart olması
Ethernet kablolu bağlantı olduğu için daha fazla hız veriyor diye biliyodum nasıl aynı hız?Wifi adaptörü iyi olur bende aldım kablo ile aynı hızı veriyor
Üst düzey kartlar dışında yok maalesef
Wifi adaptörü kabloluyla aynı hız diyorlar daha mantıklı değil mi?Wifi destekli anakartlarda var
Ethernet kablosu en garanti
Internet hızına bağlı ama genel olarak aynilar bende öyle oldu ikisinide denedimEthernet kablolu bağlantı olduğu için daha fazla hız veriyor diye biliyodum nasıl aynı hız?
Wifi adaptörü kabloluyla aynı hız diyorlar daha mantıklı değil mi?